Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek nagy része feketíti...

Az emberek nagy része feketíti be a màsikat ha tartozik neki?

Figyelt kérdés
És ha szólni mersz a tartozàsról még ő vàlik bosszúàllóvà
ma 06:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Anélkül is.
ma 07:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sokan csinálják ezt sajnos, vagy kevesebbet akarnak visszaadni, más összegre emlékeznek és megy a vita, pocskondiázás. Vagy teljesen lelépnek, eltűnnek. Talán szégyellik magukat, nem akarják mások előtt felvállalni hogy anyagi segítségre volt szükségük, vagy csak simán leszarják utána az egészet, sőt olyat is hallottam, hogy azt mondja valaki, hogy hát annak aki a pénzt adta úgyis van elég, sok, minek neki visszaadni, elvan a kölcsönadott pénz nélkül.

Ezt úgy lehet kikerülni ha szerződést írtok róla, igen, még két nagyon jó barát között is érdemes valamilyen formában lepapírozni.

Nemrég az egyik barátnőm segített rajtam, nem kevés pénzzel, én kértem hogy írjuk le, nálunk ez sms-ben van, és egy megosztott jegyzetben vezetjük a törlesztés minden részletét. Eszembe nem jutna eltűnni, inkább iszonyat hálás vagyok neki ezért.

ma 08:20
 3/3 A kérdező kommentje:
2-es igen az igaz emberek igy viselkednek Ha valaki nem tudja torleszteni a megbeszelt idoben meglehet azt is beszelni es nem pocskondiazni a masikat meg meg jatszani a sertodottet.Es ez nem csak anyagiakban,igy van ez mas konfliktusokban is
ma 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!