Minek feketíti ki valaki a profilképét, ha ki nem írja, miért?
Ezt én se értettem soha. Utána meg bárki kérdezi, mi történt, nem válaszol rá. Nekem is halt meg rokonom/barátom, de egyszer sem jutott eszembe.
Szerintem ezek az emberek azt szeretnék, ha sajnálnák őket minél többen. Vagy lehet ők így dolgozzák fel a gyászt.. nem tudom..
A másik ilyen amit még nem értek, mikor azt rakja ki xy, hogy kórházban van. (szomorú, mérges meg hasonló emojikkal) Szintén megy a sok "mi történt?" meg "jobbulásást!" komment, de válaszolni nem képes.. vagy odaírja, hogy jajj csak egy vérvétel volt!
Tele vagyok ilyen ismerősökkel.
Nekem ez attention whore-kodás. Kérdezgeti mindenki, hogy úristen, mi történt. Vagy csak szimplán illemből részvétet nyilvánítanak. De mivel fingjuk nincs, miért, semmi súlya az egésznek.
Ugyanez, amikor bejelentkeznek a Heim Pálból a gyerekkel. Ha megkérdezi valaki végre, mi a baj, odaírják, hogy nem publikus, ment privi.
He? -_-
Nekem is van halom ilyen rébuszokban posztoló ismerősöm. Meg kirak egy szomorú képet, aztán találd ki mi baja. És persze hogy nem publikus, de azért sajnáljon meg kérdezgessen mindenki. Szerintem figyelemhiány, feltűnősködés. Élvezik, hogy felcsigázzák az ismerősöket, nyilván kíváncsivá teszi az embert, én a világért nem reagálok az ilyen posztokra, képekre, legfeljebb később visszanézek rá, hogy kiderült-e valami. :D
De biztos, hogy ott várja utána, hogy hányan írnak kérdeznek, hogy mi van velem, mi történt, tudunk-e segíteni valamiben...
Különben nem hagy el ilyen apró jeleket, hogy helyzet van.
Kicsit foglalkoznak vele, neki az már elég ..
Mint azok a béna posztok, hogy na most majd kiderül kinek vagyok fontos, hányan reagálnak erre, és fogalma sincs, hogy egy rohadt algoritmus miatt eleve jó ha a fele látja amiket kirak, stb... És ebből von le következtetéseket, hogy 3-an reagálnak neki rá xD hát nem is érdemel ilyenre többet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!