Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik szeretik a telet, mit...

Akik szeretik a telet, mit szeretnek benne, mit lehet ezen az évszakon szeretni?

Figyelt kérdés
Meg lehet fagyni, ha havazik, akkor összeomlik az egész tömegközelekedés. Ha ráfagy az útra, jeges lesz, csúszik, ha elolvad, akkor meg tiszta latyak lesz minden. Fél 5-kor már koromsötét van. Majd egész nap meg lehet fagyni, éjjel még hidegebb. Lehet felvenni a bundakabátot, bundakesztyűt, csizmával, meg dupla réteges sapkával. Mindenki tüsszög, influenzás. Mi a Jóistent lehet ezen az évszakon kedvelni??

tegnapelőtt 23:01
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
57%
Én azt szeretem benne hogy ritkán süt a nap, és nem sülök meg.
tegnap 07:04
 22/38 anonim ***** válasza:
48%
A havat szeretik,én ha tehetném beszüntetném a telet legrosszabb évszak. Csak a 30 fokot szeretem napsütéssel.
tegnap 07:06
 23/38 anonim ***** válasza:
70%
Hogy nem rohadok meg a melegben. Hideg ellen fel lehet öltözni, de nyáron a 45 fokban már nincs mit levennem. Bűzlik mindenki, bolond és ideges mindenki.
tegnap 08:11
 24/38 A kérdező kommentje:
24# Ha nagyon hideg van, akkor te felvehetsz 20 réteg bundakabátot, akkor is érezni fogod a csípősséget.
tegnap 08:15
 25/38 A kérdező kommentje:
Van az a csontig hatoló hideg fajta, na az ellen kb hatástalan a ruha, mamutbőr...
tegnap 08:17
 26/38 A kérdező kommentje:
24# Nem, nem jó a 45 fok sem! Csak nem szeretném, hogy degenerált időjárás legyen. Nem tudom, miért olyan nagy kérés ez.
tegnap 08:19
 27/38 anonim ***** válasza:
57%

26

Van persze...Mondjuk Szibériában vagy az Északi sarkon.De errefelé manapság már ritka a nehezen elviselhető -20 °C körüli vagy annál alacsonyabb hőmérséklet...Az utóbbi néhány telet és eddig a mostanit is;simán ki lehet bírni egy őszi kabáttál és pulóverrel.Még csak bundás csizma sem kell.Elegendő a normál félcipő is.

tegnap 08:28
 28/38 anonim ***** válasza:
70%
Legjobban azt, hogy nincs meleg és nem kelek minden hajnalban a madarak miatt! Szeretem, hogy későn világosodik és korán sötétedik! Sajnálom, hogy már nincs rendesen hó, még azt is szeretettem lapátolni... Sajnos már csak elvétve van hideg, a vastagabb cipőmet elő sem kellett vennem
tegnap 08:47
 29/38 anonim ***** válasza:
65%

"Csak nem szeretném, hogy degenerált időjárás legyen. Nem tudom, miért olyan nagy kérés ez."

Szólj a nagyvállalatoknak, meg a politikusoknak, hogy tegyenek valamit a klímaváltozás ellen, mert ez a szélsőséges időjárás annak köszönhető.

Kérdező, remélem nincs se autód, se klímád, amivel szennyeznéd a környezetedet.

tegnap 08:57
 30/38 anonim ***** válasza:
11%

Az ilyen lakótelepi dagadékok szeretik a telet, akik ha megmozdulnak, már ömlik róluk a víz.

Meg az ilyen halálvágyó antiszoc.-ok akiknek lényegében mindegy, hogy a panel 7. emeletén vannak, vagy egy urnában.

Én itt vidéken sokmindent most nem tudok csinálni, pedig lenne bőven tennivaló.

Autószerelés, favágás, tetőjavítás, mászkálás mindenfele, gyöngyörködés a zöld tájban, felhők bámulása, túrázás, strand, szabadtéri kufirc, stb. :)

tegnap 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!