Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen viselkedést mi...

Három gerezd zsíros kenyér kérdése:

Az ilyen viselkedést mi okozhatja?

Figyelt kérdés
Hogy ha valaki kényszeresen titkol mindent magáról(pl. születési dátum), full lényegtelen dolgokban hazudik . De közben másokról meg mindent is tudni szeretne . Jön utánunk mint 1 rossz gurulós bőrönd v utánfutó aztán csodálkozik hogy fel van rakva az oldalamra (full jó szándékkal persze) . Mikor másokkal beszélgetek teljesen elönti a látens rosszindulat+irigység amiért nem ő vele beszélgetek: Aminek nem látom sok értelmét mert ő nem igazán mond csak álltalános dolgokat amiket meg én az megy a hangrögzítőbe xd . Gyűjtögeti a bizonyitekokat stb de ő nem kockáztat semmit . Ilyen opportunPistába . Nem én tehetek róla hogy egész életében leprás-ként kezelték saját be vallása szerint . Jobban kel kinézni . Ami pallotai génekkel nehéz akkor viszont tulkompenzalni kell . Olyan mint 1 doboz féreg ha felbontod . Aztán nem tudod kezelni . El terjed mindenhová el pusztit mindent . Véletlenül se emlitette pirostablettat amit szintén én miattam ismert meg . Mert előtte még nagyba kivangatta n0napokat . Kérdésem abban lenne hogy ez milyen személyiségzavar ?

ma 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, sokat csalódott, kihasználták és átvágták őt, visszaéltek a saját maga által elmondott dolgokkal, így most önvédelemből titkolózik, hazudik, hogy ne derüljön ki az igazság, amit később ellene használhatnak fel.

Milyen bizonyítékokat gyűjt? Mire fel teszi ezt?

(a pirostablettás részre ma sem tudok válaszolni, pedig tegnap és ma is "rágugliztam")

ma 16:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Pl képeket le menti azonnal ha valaki küld neki . Ja meg vissza vonja az üzeneteket . Én nem fényképeztem azokat soha pedig .

A piros tabletta az egy szimbolikus dollog mi ketten tudjuk . Bár most néztem hogy a r*ddites ...kalapok viccen kivul forditjak igy .

A pallotai gének rendbe' van ?

ma 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Újpalotai?
ma 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, 🦀♋rⱥkos♋🦀
ma 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ugyanaz nem?
ma 18:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy nőről van szó? Csak mert ismerek egy ilyen fiút
ma 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!