Érdeklem vagy akkor mi okozhatja ezt a viselkedést részéről?
Volt egy nagyon jó fiú haverom, úgy éreztem, hogy benne megtaláltam a lelki társamat. Még fiatalabb korunkban, mikor érzekenyebb voltam, ő pedig egy esetben nem volt velem őszinte(nem olyan nagy bűnt hallgatott el, de a lényeg, hogy egy velem kapcsolatos dolgot, ami akkoriban nekem nagyon rossz volt, tudtom nélkül kinyomozott, aztán mindenkivel közölte, csak velem nem. 1x kért a barátaim kérésére egy gúnnyal átitatott bocsánatot, látszott, hogy ő ezt nem tekinti bűnnek. Én akkor nagyon magam alatt voltam, elküldtem, Facebookon is töröltem az ismerősök közül. Utána valahogy még neki állt feljebb egy gúnyos bocsánatkérés után,de egyik barátnőm 2 nap múlva mondta nekem hogy a srác békülni szeretne velem, mondtam, hogy rendben legyen, erre semmi nem történt. Nem értem,miért. Később olyat mondott a közös barátainknak, hogy ő nem fog előre köszönni meg bocsánatot kérni, mert nem fog nekem hízelegni. Olyat is mondott, hogy nekem már mással is volt több évig tartó haragom (azt meg ő érte el meg hogy egy haragtartó vagyok. Tehát mesélték a barátaim, hogy folyamatosan rólam beszél, de már így negatívan. Ami nagyon rosszul esik hogy már a teljesítményem is becsmérli, amit eddig elismert :( . 1 évvel később én szerettem volna békülni, egyik barátom meg elmondta neki, de érdemi reakció nem érkezett. A fura az, hogy nem lépett velem kapcsolatba, de azóta is vadássza rólam az információkat, amikor beszélek, és ő ott van a közelben, folyamatosan hallgatózik. Amikor kiöltöztem egy alkalomra, akkor nézett az ajtóban is hosszasan, utána meg a teremben direkt beállt arra az oldalra ahol én is vagyok és ott is végig bámult.Másokat is szokott kérdezgetni rólam, a közös barátnőnkre meg haragszik, mert szerinte miatta szűnt meg köztünk a kapcsolat. Bámul, kérdezősködik, jól informált rólam, de mégsem keres meg. Mi lehet az oka?
20/L
Jobban jársz.ha igyekszel lekoptatni magadrol, próbalj keresni párkapcaolatot akkor rájön,hogy neki vége.
Tudom kegyetlennek hangzik.de ne ragadj le nála,ha nem beszéltek akkor hagyjon a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!