Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gusztustalanságon és rosszin...

A gusztustalanságon és rosszindulaton kívül ez a trollkodás legalja?

Figyelt kérdés
Mikor valaki egy nem eldöntendő kérdésre, "igent" vagy "nemet" ír itt. Ez tényleg poénos?

jan. 30. 14:52
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Észrevettem, de a kérdésben szereplő választípus esetében azt hiszem jogos a teljes lepontozás.
jan. 30. 15:12
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

"Milyen a nem eldöntendő kérdés?"

Mondjuk pl. a kifejtős típusú. Ahol nem két dolog közül választunk, IGEN és NEM alapon, hanem komplex, összetett a téma, ahol több részletből tevődik össze a megoldás, nem pusztán egy döntéshozatalból.

jan. 30. 15:29
 13/20 anonim ***** válasza:
82%

Abban az esetben szerintem is jogos, hiszen nem hasznos a válasz. Írtam már sokaknak őszinte, lelkiismeretes választ, mégis majdnem mindig van legalább egy ember aki nem hasznosnak értékeli. Gondolom azért mert nem ért vele egyet, vagy gyűjti a mínuszokat 🤷‍♀️ Még csak le se írja mi a gondja a hozzászólásommal.

Engem már rég nem érdekel ez, szeretem az oldalt, értékelem hogy teljesen anonim módon bármiről lehet kérdezni és beszélgetni, és persze teljesen ingyenes.

jan. 30. 15:31
 14/20 anonim ***** válasza:
16%

#13:

A Gy.k. nem beszélgetésre lett kitalálva, arra ott a chat.hu

jan. 30. 16:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Trollkodás is lehet, de azt sem tartom kizártnak, hogy valaki(k) szerint ez valóban vicces volt. Vagy akár egy görbetükör, hogy felhívják, egyes esetekben, a kérdező figyelmét arra, hogy nem épp a legminőségibb kérdés sikeredett. Ezt nem a konkrétan elhozott példára írtam, csak mostanában elég sok olyan kérdés születik, ami pár szóból áll és még a kérdezőnek áll feljebb, ha mondjuk, hogy nem egyértelmű, mit is szeretne a kevés infójával.
jan. 30. 16:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen, mindkét oldalon vannak hibásak.
jan. 30. 17:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem poénos.
jan. 30. 17:33
 18/20 anonim ***** válasza:
52%
#14 - Akkor ez amit itt a kérdés alatt folytattunk páran micsoda, ha nem egyfajta beszélgetés?
jan. 30. 22:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem gusztustalan és rosszindulatú. Trollkodásnak trollkodás, néha poénos is.
jan. 31. 05:56
 20/20 A kérdező kommentje:

Szerintem a rosszindulat, és gusztustalanság a trollkodás legalja.

Ezért írtam ki így a kérdést, hogy ezeken kívül, vagy ha úgy tetszik, ezek után, jön az értelmetlen "igen", "nem" komment.

jan. 31. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!