A gusztustalanságon és rosszindulaton kívül ez a trollkodás legalja?

"Milyen a nem eldöntendő kérdés?"
Mondjuk pl. a kifejtős típusú. Ahol nem két dolog közül választunk, IGEN és NEM alapon, hanem komplex, összetett a téma, ahol több részletből tevődik össze a megoldás, nem pusztán egy döntéshozatalból.

Abban az esetben szerintem is jogos, hiszen nem hasznos a válasz. Írtam már sokaknak őszinte, lelkiismeretes választ, mégis majdnem mindig van legalább egy ember aki nem hasznosnak értékeli. Gondolom azért mert nem ért vele egyet, vagy gyűjti a mínuszokat 🤷♀️ Még csak le se írja mi a gondja a hozzászólásommal.
Engem már rég nem érdekel ez, szeretem az oldalt, értékelem hogy teljesen anonim módon bármiről lehet kérdezni és beszélgetni, és persze teljesen ingyenes.

#13:
A Gy.k. nem beszélgetésre lett kitalálva, arra ott a chat.hu

Szerintem a rosszindulat, és gusztustalanság a trollkodás legalja.
Ezért írtam ki így a kérdést, hogy ezeken kívül, vagy ha úgy tetszik, ezek után, jön az értelmetlen "igen", "nem" komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!