Gyerekkènt milyen gusztustalanságot csináltak a szüleid?
Felnőtt fejjel visszagondolva gusztustalan volt apám viselkedèse.
Miután elment wc-re, fèl órát biztos ült a produktum-on, majd nem nyitotta ki az ablakot (mert kimegy a meleg), inkább a wc ajtót ránk nyitotta a gyerekszobára.
Nem volt neki annyi esze, hogy egy tetemes adag után leöblítse! Inkább szagoltatta velünk.
Az én szüleim a mai napig a lakásba szellőztetik a sz**szagot, csak halistennek én már külön élek. (Egyébként ők is egymástól.)
Engem a meztelenkedés is rettentően zavar anyám részéről, rengetegszer kértem, hogy ne csinálja előttem, de "ő azt csinál, amit akar".
Nem szabadott lehúzni a wct, csak kaki után.
Kézmosás wc előtt/után pazarlás, reggeli arcmosás szintén. Nyilván evés előtt se lehetett kezet mosni.
Egy adag vizet engedtek a fürdőkádba, és egymás után kellett benne fürdeni.
Betétet napi egyet lehetett használni, de csak ha mentünk valahova. Ezen kívül illetve otthon csak wc papírral szabadott kitömni a bugyit.
Rendszeresen járkáltak pucéran otthon.
Tiszta piszok volt a ház, az edényeken mindig volt valami maradék/folt mert nem mosták el rendesen.
"Gyerekkènt milyen gusztustalanságot csináltak a szüleid?"
Szexeltek.
Páran magukra ismernek biztosan.
Mai eszemmel az orrukat tudom hova kellene nyomni, szègyeljèk magukat, igènytelenek!
Ezek súlyosan sèrtik a köz erkölcsöt, úgy viselkednek mint az állatok.
Ettől az volt mèg gusztusosabb, mikor ágyèkvakarás után szagolgatta az ujjait. Vagy ha jól beivott akkor fenèkvakarás után szaglászta.
Volt pikkelysömör is a testèn, nem kezeltette hanem vakászta a szagos kezeivel.
Igen, ilyen volt apám.
Az alkoholista anyám időközönként olyan ételeket követett el - ha nem volt szintre töltve, - hogy a hiénák is undorodva hagyták volna sorsára azt a kaját. Napi szinten flangált anyaszült meztelenül otthon, mert úgy volt neki kényelmes. A szemetest ha nem mostam volna ki időközönként, akkor már nem is vödörként funkcionált volna az, amit vödörként állítottunk rendszerbe szeméttárolásra. A sört szerette egy időben anyám, apám, de az üvegek kimosása nem tartozott az erényeik közé, - visszavinni viszont mindig nekem kellett ezeket kivétel nélkül. Apám - nagyjából - fél évente fürdött.
Azok a régi szép idők! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!