Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyerekkènt milyen gusztustalan...

Gyerekkènt milyen gusztustalanságot csináltak a szüleid?

Figyelt kérdés

Felnőtt fejjel visszagondolva gusztustalan volt apám viselkedèse.

Miután elment wc-re, fèl órát biztos ült a produktum-on, majd nem nyitotta ki az ablakot (mert kimegy a meleg), inkább a wc ajtót ránk nyitotta a gyerekszobára.

Nem volt neki annyi esze, hogy egy tetemes adag után leöblítse! Inkább szagoltatta velünk.

jún. 3. 07:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
Köszönm, most reggeliztem...
jún. 3. 07:22
 2/24 anonim ***** válasza:
71%
Basszki, milyen lakásban éltetek ti? Szobára nyílt a retyó ajtó? 🤨
jún. 3. 07:49
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én szüleim a mai napig a lakásba szellőztetik a sz**szagot, csak halistennek én már külön élek. (Egyébként ők is egymástól.)

Engem a meztelenkedés is rettentően zavar anyám részéről, rengetegszer kértem, hogy ne csinálja előttem, de "ő azt csinál, amit akar".

jún. 3. 07:54
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabadott lehúzni a wct, csak kaki után.

Kézmosás wc előtt/után pazarlás, reggeli arcmosás szintén. Nyilván evés előtt se lehetett kezet mosni.

Egy adag vizet engedtek a fürdőkádba, és egymás után kellett benne fürdeni.

Betétet napi egyet lehetett használni, de csak ha mentünk valahova. Ezen kívül illetve otthon csak wc papírral szabadott kitömni a bugyit.

Rendszeresen járkáltak pucéran otthon.

Tiszta piszok volt a ház, az edényeken mindig volt valami maradék/folt mert nem mosták el rendesen.

jún. 3. 07:58
 5/24 anonim ***** válasza:
19%
Pl finom főzeléket
jún. 3. 08:05
 6/24 anonim ***** válasza:
0%
Engem...
jún. 3. 08:05
 7/24 anonim ***** válasza:
19%

"Gyerekkènt milyen gusztustalanságot csináltak a szüleid?"

Szexeltek.

jún. 3. 08:19
 8/24 A kérdező kommentje:

Páran magukra ismernek biztosan.

Mai eszemmel az orrukat tudom hova kellene nyomni, szègyeljèk magukat, igènytelenek!

Ezek súlyosan sèrtik a köz erkölcsöt, úgy viselkednek mint az állatok.

Ettől az volt mèg gusztusosabb, mikor ágyèkvakarás után szagolgatta az ujjait. Vagy ha jól beivott akkor fenèkvakarás után szaglászta.

Volt pikkelysömör is a testèn, nem kezeltette hanem vakászta a szagos kezeivel.

Igen, ilyen volt apám.

jún. 3. 08:21
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Az alkoholista anyám időközönként olyan ételeket követett el - ha nem volt szintre töltve, - hogy a hiénák is undorodva hagyták volna sorsára azt a kaját. Napi szinten flangált anyaszült meztelenül otthon, mert úgy volt neki kényelmes. A szemetest ha nem mostam volna ki időközönként, akkor már nem is vödörként funkcionált volna az, amit vödörként állítottunk rendszerbe szeméttárolásra. A sört szerette egy időben anyám, apám, de az üvegek kimosása nem tartozott az erényeik közé, - visszavinni viszont mindig nekem kellett ezeket kivétel nélkül. Apám - nagyjából - fél évente fürdött.

Azok a régi szép idők! :D

jún. 3. 08:27
 10/24 anonim ***** válasza:
50%
Szóval alkesz volt. Nincs több kérdésem.
jún. 3. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!