Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gyerekkènt milyen gusztustalan...

Gyerekkènt milyen gusztustalanságot csináltak a szüleid?

Figyelt kérdés

Felnőtt fejjel visszagondolva gusztustalan volt apám viselkedèse.

Miután elment wc-re, fèl órát biztos ült a produktum-on, majd nem nyitotta ki az ablakot (mert kimegy a meleg), inkább a wc ajtót ránk nyitotta a gyerekszobára.

Nem volt neki annyi esze, hogy egy tetemes adag után leöblítse! Inkább szagoltatta velünk.

jún. 3. 07:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Rettenetes.
jún. 3. 08:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok de anyám most is nyitott ajtónál hugyál (a szobám mellett van a wc tehát hallom a Niagara vízesést) és sosem húzza le a wc-t pisilés után.
jún. 3. 09:09
 13/24 anonim ***** válasza:
58%

Hihetetlen, hogy sokan milyen kretén családokból jönnek. :D :D :D

Nem csoda, hogy alig van értelmes ember.

jún. 3. 09:11
 14/24 anonim ***** válasza:
38%
13as, ugye?
jún. 3. 10:16
 15/24 Metionin ***** válasza:
100%
Nem szeretnek tisztálkodni. 7 éves koromig nem volt fürdőszobánk, én mennyei áldásnak éltem meg, hogy végre lehet normálisan zuhanyozni, ők nem.
jún. 3. 11:12
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szinte soha nem takarította anyám a wc-kefét. Eskü, emlékszem, hogy folyton ott állt a sz*r a kefén, körülötte a földön a lötty, és gyerekként eszembe nem jutott, hogy ez nem normális.

A gyerekszobában nem nyithattuk ki az ablakot soha télen, mert kimegy a meleg és így penészes falak között kellett aludni.

jún. 3. 11:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Amikor még egészen kicsi voltam, anyám megnyalta az ujját, és a büdös, nyálas hüvelykujjával "mosta le" az arcomról meg a szám széléről a foltot, piszkot, kajamaradékot. Blööööööeeee. :D Nagyon utáltam, mindig visítva tiltakoztam ellene.
jún. 3. 16:23
 18/24 anonim ***** válasza:
23%

17

Hát..Előtte nem sokkal meg még belőle ittad ki a napi táplálékod.Aztán ilyenen akadsz fönn.Érdekes.

jún. 3. 16:29
 19/24 anonim ***** válasza:
Meg amikor nyállal törölték le a szánkról a kajamaradékot 😫🤢
jún. 3. 17:35
 20/24 anonim ***** válasza:
36%

19

Megint leírom..Az emberek jelentős része a születése után legalább még fél évig az édesanyjából veszi magához a táplálékot.Anyatej formájában.Ezért furcsa amikor némelyek kiakadnak az ilyen nyálas törlésen.Mert ez általában az anyukák szokása.Így a gyermekre nézve különösebb káros hatása nincs.Nem idegennek nyálával találkozik a kicsi.Tehát egészségügyi kockázatot az nem igazán jelent.

jún. 3. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!