Ez normális reakció?
Nekem az jut eszembe, hogy nem kell baromnak sem lenni, hogy akár engem is érhessen valamiféle hasonló baleset (pl. gázolás, ahol vétlen vagyok). Az emberi test/élet törékeny, akár brahizik vele az illető, akár nem. A brahi sem fekete-fehér; most őszintén, ki az, aki sohasem csinált semmilyen hülyeséget? Ennél vakmerőbb marhaságokat is úsztak már meg sokan.
Engem sem sokkol maga a látvány, csak a gondolat, hogy ennyin múlik egy élet. Nevetni meg nagyon nem tudok rajta.
Jajj de kemény vagy, azt se tudom, hova szarjak.
Szerintem a videóban se azért kezdtek elsősorban sirni meg kiabálni, mert a vér látványától lettek rosszul, hanem gondolom aki leugrott, valami barátjuk volt. Kiváncsi lennék, akkor is ilyen nagy szád lenne-e, ha a te egyik barátod vagy közeli ismerősöd halna meg majdnem tőled pár méterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!