Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szivesen bujnek bele mas...

Szivesen bujnek bele mas borebe hogy olyasmit megtehessek amit most pl. nem tehetek meg. Szivesen szexelnek pl kollegaval munkaidoben. Mas is gondolkozott mar ilyesmin?

Figyelt kérdés
Vagy pl olyasmit csinalni ami most pl elkepzelhetetlen. Amit a gatlasok miatt nem csinalnek meg de ha nem lenne kovetkezmenye akkor igen.
jan. 28. 11:52
 1/6 anonim ***** válasza:
33%
Eltűnnék anélkül, hogy másnak lelki fájdalmat okoznék ezzel.
jan. 28. 12:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez pont nem kell más bőrébe bújni.

Én csak arra gondoltam, hogy egy pár napig kipróbálnám, hogy milyen lehet férfinak lenni (nő vagyok.)

jan. 28. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan ember aki ne gondolna ilyenekre. Nem konkrétan a szexualis dolgokra.
jan. 28. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

Ha elnok lehetnek... xD csak egy napra.

https://www.youtube.com/watch?v=lTMRWYOSgqs

jan. 28. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szexuális kontextusban, de én is gondolkodtam már ilyenen. Inkább azon, milyen lenne egy napig férfiként élni.
jan. 28. 14:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy ideje nagyon hidegen hagy az ilyen dolog, mert rájöttem, hogy lényegében minden ember ugyanolyan. Amúgy igen: nálam is volt egy rövid időszak, hogy ez a téma érdekelt.
jan. 28. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!