Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehetne most tanulni,...

Mit lehetne most tanulni, szeniorként, érettségivel? Budapesti munkaerőpiacban gondolkozva.

Figyelt kérdés
júl. 28. 12:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

És miben vagy szenior?

Milyen előképzettséged van? Hány nyelvet beszélsz és milyen szinten? Mit csináltál eddig?

Egyáltalán miben gondolkozol. fizikai, szellemi? Emberekkel fogolakozás, vagy otthon? FIzikailag milyen állapotban vagy? stb stb.

júl. 28. 12:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Életkorban, mi másban?
júl. 28. 12:10
 3/13 A kérdező kommentje:
Olyan munkát szeretnék, ami szellemi, nem fizikai és a nyolc óra munkaidő nem minden percét kell kidolgozni.
júl. 28. 12:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Tőzsde, matek, programozás.
júl. 28. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
#2: Ja, hogy ezt így meg kell kérdezni, mi másban? Akkor a szellemit el is lehet engedni. Az meg több mint problémás, ha eleve naplopó állást akarsz xd
júl. 28. 12:20
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy igazad van.
júl. 28. 12:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Scrum master
júl. 28. 12:23
 8/13 A kérdező kommentje:

Bár én a tanulás miatt tettem föl a kérdést.

Még egy infó: a jó fizetés nem szempont, van pénzem. Annyi nics, hogy ne kelljen semennyit se dolgoznom, és szívesen tanulnék is, csak ötleteket gyűjtök, hátha más okosabb vagy kreatívabb nálam.

júl. 28. 12:24
 9/13 anonim ***** válasza:
34%
Jogász, orvos
júl. 28. 12:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Utánanéztem a SM-nek...ez valakiknek a főnöke, ugye? Nem akarok én ekkora felelősséget vállalni, nem is tudnék.
júl. 28. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!