Mit lehetne most tanulni, szeniorként, érettségivel? Budapesti munkaerőpiacban gondolkozva.
Figyelt kérdés
júl. 28. 12:08
1/13 anonim válasza:
És miben vagy szenior?
Milyen előképzettséged van? Hány nyelvet beszélsz és milyen szinten? Mit csináltál eddig?
Egyáltalán miben gondolkozol. fizikai, szellemi? Emberekkel fogolakozás, vagy otthon? FIzikailag milyen állapotban vagy? stb stb.
2/13 A kérdező kommentje:
Életkorban, mi másban?
júl. 28. 12:10
3/13 A kérdező kommentje:
Olyan munkát szeretnék, ami szellemi, nem fizikai és a nyolc óra munkaidő nem minden percét kell kidolgozni.
júl. 28. 12:11
5/13 anonim válasza:
#2: Ja, hogy ezt így meg kell kérdezni, mi másban? Akkor a szellemit el is lehet engedni. Az meg több mint problémás, ha eleve naplopó állást akarsz xd
6/13 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy igazad van.
júl. 28. 12:22
8/13 A kérdező kommentje:
Bár én a tanulás miatt tettem föl a kérdést.
Még egy infó: a jó fizetés nem szempont, van pénzem. Annyi nics, hogy ne kelljen semennyit se dolgoznom, és szívesen tanulnék is, csak ötleteket gyűjtök, hátha más okosabb vagy kreatívabb nálam.
júl. 28. 12:24
10/13 A kérdező kommentje:
Utánanéztem a SM-nek...ez valakiknek a főnöke, ugye? Nem akarok én ekkora felelősséget vállalni, nem is tudnék.
júl. 28. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!