Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek miért ennyire alacson...

A nőknek miért ennyire alacsony az empátiájuk a férfiakhoz képest?

Figyelt kérdés
[link]
jan. 26. 17:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
30%

Nem néztem meg a videót.

De ezalatt a kérdés alatt látszik mennyire empatikusak a férfiak.40 évesen lelketlenebb vagyok,mint huszonévesen.Van empátiám,de nem mindenki iránt.Miért kellene minden nő/férfi iránt empátiát érznem?Én is verhetném magam,a sok empatikus férfi miatt.Nagyon együttérzőek és rendesek tudtok lenni.Nem leszarom ki mit gondol rólam,ki ül el mellőlem a buszon?Bunkók mindig is lesznek,minkét nemből.Nektem már az is felhívás keringőre,ha egy nő mosolyog éppen amikor hozzátok szól.Jó,hogy flegmák a fiatal lanyok.Főleg,ha szépek.Képeket en személy szerint nem egonövelés miatt rakok ki,hanem a sok hülye nő miatt,akik a szart kavarják a hátam mögött.Arról nem tehetek,hogy a férfiak is megnézik.Bezzeg,ha egy könyves idézetet rakok ki,fele annyian se nézik.

jan. 26. 21:26
 32/36 anonim ***** válasza:
55%

"Mikor törődnek annak a lánynak az érzéseivel, akit a villamoson letaperolnak? Mikor lépnek fel az áldozathibáztatás ellen?"

Maradjunk a példa kedvéért csak ennél az oldalnál. Ha nőt ér valami gyalázatos visszaélés, alig pár olyan komment lesz nőgyűlölő vagy incel férfiaktól, akik áldozathibáztatóak, vagy kárörvendőek. De ha férfit ér gyalázatos visszaélés nőtől, akkor sokszor a teljes női kommentszekció beleáll a férfiba, áldozathibáztatja, és a bűnös nőt menti fel. És ezeken a kommenteken van sokszor 10 feletti zöld pipa. Akkor mégis miről beszélünk?

Másik dolog, ha ilyen undorító lett a hozzáállás az átlag férfi felé, mire fel várnak el a nők empátiát, vagy bárminemű különleges bánásmódot? Én sokszor segítettem nőnek, akár itt is kap tőlem empátiát, és jó, valóban segítő válaszokat az, aki mondjuk ténylegesen áldozat, vagy ténylegesen segítségre szorul. De fordítva már nem működik, volt amikor teljes empátiahiányba, és undorító, valóságferdítő, áldozathibáztató kommentekbe futottam én is az itteni nőktől. És még nagyon sokan mások is. Meg azt is látom hogy milyen szinten állnak bele az itteni toleranciabajnok nők mindenki másba, aki nem azt az értéket képviseli amit ők. Az itteni nők gyakorlatilag az összes kisebbséget megsértették már ezerszer, legyen szó bőrszín, származás, szexualitás, vallás, vagy akár születési rendellenesség, ezek mindenkibe hatalmas pofával beleálltak már, sokszor a legundorítóbb, bicskanyitogató stílusban, sértegetve és általánosítva, ítélkezve. Maguknak meg elvárnák a tiszteletet és toleranciát, csak tudnám ezek után mégis mire... Ja és emellett adják elő magukat itt a nők között nagyon sokan szentnek, és mutogatnak a férfiakra mindenben is. Rendkívül érett hozzáállás, mit ne mondjak.

A másik dolog meg az, hogy manapság rengeteg nő bújik be áldozatszerepbe, sokszor pontosan azok, akik maguk az elkövetők! Az ilyen nőket szintén a nőknek kéne kivetniük maguk közül, de összezárnak, főleg ha férfi az áldozat. És kezdik el ugyanúgy sokan a férfit hibáztatni, vagy úgy csűrni csavarni a storyt, hogy minden esetben a férfi legyen a hibás, és a nő az áldozat. Ezeket ti miért nem állítjátok le? Miért támogatjátok?

Ja és mondom a legszebbet. 2015 óta egy olyan korszak fut, hogy egyre inkább a nők felé lejt a pálya. Ezzel egyre többen maximálisan vissza is élnek nőként, lásd a korábban felsorolt példák. Szóval amint egy kicsit előnyhöz jutnak, sokan egyből a bosszúra, törlesztésre, pofátlanul kihasználós előnyszerzésre, vagy szimplán az agyatlan gyűlölködés megélésére fordítják azt. Akkor ezek után mit csodálkoztok, ha ilyen kérdések születnek? Általánosítás ide vagy oda, egyre több nő válik ilyenné. És nem, nem a férfiak változtak meg, a nők egy része válik napról napra aljasabbá és empátiahiányosabbá, ahogy az nagyon sok kérdésben meg is látszik, pl a felnőtt párkapcsolatokban is. És persze nemek közötti egyenlőségnek hazudva a feminácizmust. Szép munka! Kár hogy egyre több embernek esik le a tantusz, és látják meg hogy valójában milyenek is ezek a fajta nőneműek.

jan. 26. 22:54
 33/36 anonim ***** válasza:
60%

32es eskü linkelje be kérdéseket ahol voltak ilyenek és elolvasom ha kell válaszolok ott érdemben.

Csak nyugodj meg.

Mert ez a kérdésed is tele van teljes dühvel:" a nők felé milyenek is ezek a fajta nőneműek."

Nyílván a másik félre van kiélezve a szemed mert jobban érdekel a másik nem ez fordítva is így van.

Inceleket én is hamarabb veszek észre mert én meg nő vagyok. Én is elmondhatom hogy az ottani kommentek 100%át ők pontozzák fel ahol folyamatosan arról írnak milyenek is a nők. Miközben felületes itélnek az egész nemről azok alapján a példa alapján amiket ők láttak.

Hülyeség egy egész nembe beleállni hülyéskedni lehet.

De az hogy ahelyett oda kommentelnél hogy haló ez rohadtul álsozathibáztatás a férfi részére és hogy ismerjük már el itt töltöd te is ki nőkkel szemben az előitéleteted.

jan. 27. 05:06
 34/36 anonim ***** válasza:

33-as javaslom olvasd el a 20-as kommentet. Ott a példád a linkelt kérdésben. De igazából ha nyitott szemmel jársz, napi szinten több kérdésben is bele lehet ebbe futni. Mondják mindig ezt a béna panelt az itteni férfigyűlölő feminácik, hogy hát tele az oldal incel kérdésekkel, itt nőgyűlölet van. Ami pár troll kérdező műve, ők meg összemossák az összes itteni és sokszor az összes többi férfira is. ÉS amit ők művelnek le csomó, férfiakat érintő kérdésben, vagy ahol férfi az áldozat, azt egyszerűen meg se látják, vagy teljesen természetesnek veszik. Holott sokkal de sokkal több az aljas, szexista, okádék férfigyűlölő komment az itteni nőktől, mint fordítva mondják. Vagy szerinted az mennyire oké, amit a 20-as ír? Menj, olvasd végig azt a kérdést, és várjuk a véleményed.

És valóban nem szép dolog az általánosítás. De ha itt csomó nő rendszeresen megteszi, teljesen random kérdések alatt is elfogadott a férfiakra (így, általánosítva, az összesre) gyűlölködni, és a sok hasonló nyomorék femcel felpontozza, akkor szerinted mennyire lesz fair elvárás, hogy a nőkre meg ne általánosítson senki? Főleg ha ők itt még ráadásul össze is zárnak sokszor, és ugyanúgy viselkednek és bevédik a suttyó, visszaélő, másokat manipuláló, bántalmazó nőket is. Pedig én vágom hogy az általánosítás az tévút, de ugyanúgy űzik itt a nők is, még tán többen is, és büntetlenül.

"De az hogy ahelyett oda kommentelnél hogy haló ez rohadtul álsozathibáztatás a férfi részére és hogy ismerjük már el itt töltöd te is ki nőkkel szemben az előitéleteted."

Volt már rá példa, amikor épp van időm és kedvem, szoktam csinálni. Volt amikor működött és csak pár férfigyűlölő pontozta le, volt amikor a fél kérdés belém állt és minden gyűlölet rajtam csattant. De amúgy az itteni nőneműek (a nő szót meghagyom arra aki tényleg nő) nem látják, hogy mit művelnek? Vagy ha ez dühöngő fórum, akkor mire fel sértődnek be, és hazudoznak hogy ők mekkora tökéletesek, és áldozatok? Totális torz, toxikus, személyiségzavaros hozzáállás, amit itt sokuk űz. És nagyon sok embert hergelnek is vele.

jan. 27. 14:00
 35/36 anonim ***** válasza:
34%
A nőknek kevesebb polgári jogot kellene adni, mert nagyon befolyásosak a másik nemre.
jan. 27. 14:54
 36/36 anonim ***** válasza:
Olvasd el Esther Vilar Az idomított férfi című könyvét és mindent meg fogsz érteni a nőkkel kapcsolatban. De készülj fel rá, hogy meg fog szűnni a rózsaszín köd. Az első szónál fel fogod ismerni a nőkben a könyv igazságát. Minden férfinak kötelező olvasmány. Ha elolvastad, akkor add tovább legalább egy férfinak, mert csak így változhat jobb irányba ez a beteg világ.
febr. 16. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!