Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a jellegzetes, savanyu...

Ez a jellegzetes, savanyu nyugdijas szag mire vezetheto vissza?

Figyelt kérdés
Mikor belep az ember a lakasba rogton megcsapja az orrat. Jellemzoen a panelokban tapasztaltam, nem a csaladihazban eloknel.
tegnap 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szellőztetés hiánya. Olykor a személyes higénia és a megfelelő takarítás hiánya is.
tegnap 13:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb lakásban jobban érződik. De alapból az időseknek megváltozik a bőre, szerkezete, meg a szaga stb más a kiválasztás a bőrön át...soknak pl mamamnak is vizekettartási problémai vannak , a pelenka sem szagtalan nem olyan mint a babáké.
tegnap 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A nem fürdés is belfigyel.
tegnap 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs megfelelő szellőztetés, valószínűleg már a saját higiéniájára sem figyel oda kellően, és takarítani sem úgy takarít, mint régen tette. Okozhatja valamilyen betegség is, de inkább a higiénia terén lehet a gond elsősorban.
tegnap 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

Nagyanyám földet művelt, állatot tartott, de mosakodott, takarított rendesen. A szobája picike volt és ablaka sem volt, csak a két ajtón volt neki üveg ablak, szóval nem volt egy hű de szellős. Mégsem volt soha semmi kellemetlen vagy öreges szag. Nettodort használt mindig. Ez ilyen kis diszkréten illatosított izzadásgátló stift volt. Annak az illatát éreztem körülötte mindig. Meg szappan illatot. Ennek ellenére ismerek nem egy olyat, aki fiatal létére olyan büdös, hogy ablakot kellett nyitnom miután végre hazament. Szerintem nagyrészt higiéniától, takarítási, háztartási szokásoktól függ. Lehet, hogy ők még valami régebbi szerekkel takaritanak és más illat lesz. Nem szellőzik ki a ruhájuk sem, dohos lesz, keveset mosnak.

Nálam kb kórház szag van, mert én domesztosszal takaritok mindent is.

tegnap 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!