Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fél éve cseréltem padlószőnyeg...

Fél éve cseréltem padlószőnyeget a szobában, de még mindig megcsap az a jellegzetes erős gyári szaga. Hiába szellőztetek, nem múlik a szag. Hogyan tüntethetném el?

Figyelt kérdés
aug. 10. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
A szönyeggel együtt. A szönyeg anyagában van az a vegyszer (a legtöbbször formaldehid-származék), amit érzel, ez csak csökken, ileltve egyéb szagok elnyomják valamennyire, de el nem tünik soha. Ezzel az a baj, hogy nem csak büdös, hanem ártalmas is.
aug. 10. 09:08
 2/4 anonim ***** válasza:
bérelj egy takarító gépet és takarítsd át a szőnyeget, de bútorok alatt is mert onnan is terjed a szag
aug. 10. 10:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogy 2-es javasolta.

Ha egy takarítógéppel és valami jóféle tisztító anyaggal átmész a szőnyegen akkor az átmozgatja a szálait és hamarabb kijön ami még benne van, meg másféle szagot is teszel mellé.

aug. 10. 15:22
 4/4 anonim válasza:

Ugyanígy jártunk három évvel ezelőtt.... sajnos nem fog eltűnni a büdös vegyszer szag belőle akármit is csinálsz. Mi még mosodába is elvittük a szőnyeget de az sem segített. Igazi vegyszer szagú volt utána is. Kidobtuk....

Mondok még egy példát.... vettünk egy kárpitos bútort is ezután. Szintén büdös formaldehid szaga volt. Akkor már tudtuk hogy menekülni kell tőle azonnal. Visszaküldtem a boltba. Nem tudod az agyagból kiszedni mert önmaga a textil festék az ami ilyen. Szabadulj meg tőle mert nemsokára jön az ősz amikor nem lesz nyitva ajtó ablak. Az egészséged többet ér.

aug. 10. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!