Kínai fűkasza (pl. Straus) karburátor levegő-benzin arány csavarjának mi a gyári beállítása? (pl. 2,5 vagy 3 tekerés kifelé?)
Idő közben próbálgattam, 2-re volt kitekerve, és a gyertyakép eléggé fekete kormos volt, ami tudtommal a sok üzemanyagra utal, szóval ebből kiindulva a 2 már sok. Beketertem koppig, majd elkezdem kifelé tekerni és próbálgatni. 1 egész tekerésnél már indult, de torpant. 1,5-nél már kevésbé torpant, jobban reagált a gázra, de még nem volt az igazi. Mivel a 2 egész tekerés soknak bizonyult a gyertya alapján, ezért 2-re már nem tekertem ki és 1,75-nél (1 egész és 3/4 tekerés) megálltam. Így szépen indul, egész jól reagál a gázra, és kis járatás után a gyertyaképet megnézve őzbarna színt kaptam. Persze az állítgatás előtt a gyertyát letakarítottam, és tiszta gyertyával próbálgattam, így azt hiszem hiteles az eredmény.
Ha valaki más is keresné a gyári beállítást, azt ugyan nem tudom megmondani, viszont ez az 1 egész 3/4 tekerés kifelé jónak bizonyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!