Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Elkezdtem beszelgetni egy fiuval instagrammon es meg az elejen megkerdezte merrefele lakok en meg mondtam budapesten belul egy keruletet de igazabol nem ott lakok hanem attol kicsit kintebb de ilyen kocsival 10percre ami pont a budapest hataran kivul van es eloszor azett mondtam a hamis cimet mert nem akartam hogy amiatt abbamaradjon a beszelgetes mar az elejen mert hogy messzebb lakok es nem gondoltam bele ebbe nagyon h kesobb ez csattani fog rajtam mert azt hittem elso tali utan offos lesz de tok jol elvagyunk vele es mostmeg mar nemtudom hogyan kene kozolnom vele a jovore nezve hogy amugy nem is ott lakik es tudom hogy butasag volt de esetleg valami tipp?
tegnap 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de akkor még korainak éreztem pontosat mondani, csak úgy nagyjából írtam meg az irányt.
tegnap 21:15
 2/5 anonim válasza:
100%
Elnézést kérsz, majd elmondod neki, hogy akkor még túlzottan korainak érezted elmondani a lakóhelyed, így csak egy hozzávetőlegest mondtál.
tegnap 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki amit itt leírtál nekünk
tegnap 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt neki, hogy biztonsági okokból nem adtad meg az igazi címedet.
tegnap 23:11
 5/5 DeMoR ***** válasza:
100%
Az előző válaszolók egyértelműen leírták, mit kell tegyél, egy normális embernek nem szabad ebből komolyabb gondot csinálnia, hisz a teljesen logikus biztonságod érdekében tetted. S nem is egy olyan dolog, ami annyira számítana. Mármint kit érdekel, hogy X. vagy XIII. kerület... vagy agglomeráció... vagy tudomisén. A lényeg, ha normálisnak tűnik, nem kell emiatt aggódni. :D
ma 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!