Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van valami problémád?

Van valami problémád?

Figyelt kérdés
Ha megosztanád a gondokat bármi is legyen az, nekem bármit elmondhatsz.
jan. 25. 19:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a Jóistennek tetszik lenni?

Amúgy autoimmun gyanús vagyok és nagyon nem szeretnék az lenni..illetve sajnos elég sok más betegségem van. És van egy autoriter hülye főnököm meg néhány elképesztően s€gg kollégám, akiket előbb-utóbb ott fogok hagyni.

Eljutottam a pánikrohamig miattuk.

jan. 26. 00:34
 22/30 anonim ***** válasza:
20# olyan nincs, kizárt dolog ez a macska&gazdi kötelék elengedhetetlen része ilyen alapvető dolgot maximum közös megeggyezés által lehet kiiktatni a kapcsolatbol nem elég az egyik fél nem tetszése, szoval ha te nem járultál hozzá akkor kérvényezned kell és már kezdheted is a másiknak meg kötelessége ennek eleget tenni ha tetszik neki ha nem
jan. 26. 00:50
 23/30 anonim ***** válasza:
49%
Hat pedig veszem neki a macska kajat cserebe elvarhatom hogy szagolassam a bundajat de mindig olyan mergesen nez ram már mondtam neki hogy ez a minimum
jan. 26. 08:21
 24/30 anonim ***** válasza:

A cicák az urak nem tudtad? :D

Ők akaratosak, vagy engednem valamit vagy nem. :D

Szerintem alattvalóknak tekintenek ránk. :D

jan. 26. 08:33
 25/30 anonim ***** válasza:

Jo

Majd akkor szagolom amikor alszik 🤣

jan. 26. 08:48
 26/30 anonim ***** válasza:
csak ilyen az arc szerkezete, szaglászd csak amikor jol esik hiszen ő a te kisbabad
jan. 26. 14:37
 27/30 anonim válasza:
Beleszerettem a legjobb barátomba és nem tudom túltenni magam rajta. Ha más sráccal vagyok akkor is ő jut az eszembe.
jan. 26. 19:03
 28/30 anonim ***** válasza:
55%
Ne talakozz vele soha tobbet, szakits meg vele minden kapcsolatot, akkor majd elfelejted
jan. 26. 20:22
 29/30 anonim válasza:

28

Egy osztályba járunk

jan. 27. 19:35
 30/30 anonim ***** válasza:

25!

Ellenkező végén is próbáltad?😁

tegnapelőtt 06:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!