Erős hígfosás ellen mit lehet tenni?
Nem lehet, hogy valami csípőset eszel már napok óta vagy valami romlott ételt, esetleg rossz minőségű víz, rossz a higiéniás környezeted:
piszkos tányér, evőeszköz, pohár, műanyagüveg.
Esetleg nem szaporodott el valami bogár pld csótány a háztartásodban?
Még azt tudom elképzelni, hogy valamilyen zöldségből/ gyümölcsből sokat eszel vagy romlottat vagy valamilyen vitaminból sokat viszel be.
Még az is van, hogy valamilyen gyógyszer mellékhatása.
Kifogytam az ötletekből.
viszont ha nagyon zavar a rendszeres hasmenés akkor a patikában kapsz széntablettát.
Mielőtt elkezdenéd szedni a széntablettát kérd ki a patikus véleményét és ő rá fog kérdezni, hogy ajánlott-e a jelenlegi állapodódra szedni vagy egyből elküld a háziorvosodhoz aki kivizsgál és ha nagy a baj akkor ad beutalot egy nagyobb szúrésre.
Szerintem mihamarabb derítsd ki, hogy mi van veled mert a gyakori hasmenéssel rengeteg vízből szabadul meg a tested és előbb vagy utóbb ki fogsz száradni és legyengülsz még betegebb leszel.
FONTOS minden fosás után igyál meg egy pohárvizet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!