Mi lehet a problema az alany egy opel astra f 1.4 16 szelepes auto x 14 xe motorkodal rendelkezik menet kozbe nagyon durvan rangat gyorsitaskor szinte alig gyorsul,2 esben 50-el tud menni es csak 3000-3500 ig engedi elforgatni a motort?
Figyelt kérdés
2024. júl. 2. 21:28
1/9 anonim válasza:
Vidd szervizbe ahol ki is tudják olvasni.
2/9 anonim válasza:
Motorvezérlő, befecskendezők, gyújtás
4/9 anonim válasza:
Nézd meg a vakumcsöveket! Hasonlóan jártam az X16XEL motorkódos F Astrámnal anno, mikor az egyik cső nem volt visszadugva. A diagnosztika meglepő módon konkrétan ki is irta.
5/9 A kérdező kommentje:
Vakum csovek vegig lettek nezve tobszor is, uj gyujtaseloszto es kabelek is gyertyak esetleg meg valami otlet?
2024. júl. 5. 17:19
6/9 anonim válasza:
Mar írtam. Jeladók. Nem tudsz olvasni?
7/9 A kérdező kommentje:
Mien jelado csinalhasa ezt a problemat?
júl. 6. 00:00
8/9 anonim válasza:
Én akartam segíteni, de már látom h egy alja putris c-type vagy. Akkor így jártál.
9/9 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb elvinni egy szerelőhöz mint itt random emberek, random tippjei szerint cserélgetni mindenféle vackok az autóban, aztán meg csodálkozni, hogy még mindig nem jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!