Ha 80 évesen felajánlanák hogy biológiailag 20 éves lehetsz mennyit volnál hajlandó maximum fizetni érte?

Ha feltételezzük, hogy ilyen technológia létezik, akkor azt is feltételezhetjük, hogy beépül a köztudatba, hogy 80 évesek is nézhetnek ki 20 évesen, ergo szerintem nem átverés az egész. Normális lenne, hogy megkérdezik, hány éves vagy, mert 20-nak nézel ki, te meg rávágod, hogy 80.
Feltéve, hogy az egészségi és kognitív állapotom is újra a 20 éves önmagamé lesz, vagyis lényegében kapok egy 'reset'-et (tudás, élettapasztalat marad), hát, igazából kb. az összes megtakarításomat, vagyonomat, ami van.
Miért?
80 éves koromra nagyon sok minden hiányozna, mert igen nagy valószínűséggel nem tudnék focizni, túrázni, bulizni, talán még vezetni sem, olyan egyszerű dolgokat elvégezni, mint az önmagamról és a háztartásról való gondoskodás, az egészség, az, hogy van energiám bármihez és nem fáj semmim, nem esik nehezemre minden...
Jó lenne újra úgy érezni, hogy nem vagyok teher másokra nézve, hanem aktív, tevékeny tagja lehetek a társadalomnak.
(Félreértés ne essék, ezzel nem azt akarom mondani, hogy az idősek egy kolonc a népnek, akiket el kell tartani! Amit írtam, magamra értem!)

Rövid az élet alapból is....legszebb korszakainkon hamar túllépünk. Sajnos.
És ha tegyük fel az átlag életkor 180 év lenne? Tegyük fel 40 évesen megáll az öregedésben...
Simán lennék 20 csak sajnos nem lenne annyi pénzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!