Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csernus mért szidja a férfiaka...

Csernus mért szidja a férfiakat hogy zsirdisznók de modell nő kell nekik?

Figyelt kérdés

általánosít,jöttek a kommentek 70 éves nőktől hogy mind aljas szemét cigiző iszákos disznó,nyilván amikor ők voltak fiatalok,férfi elnyomás volt,addig értem,röhögő szmájli a végén,jól visszavágott a korábbi fickóinak.

Egyébként a vicc az egészbe hogy láttam már 150 kg os srácot vékony lánnyal,igaz ott a srác kompenzált,2 m magas,a lány 160 cm,viszonylag jómódú,jó megjelenés,jó beszélőke

Oda írtam,én nem vagyok kövér férfi,próbálkoztam már teltebb nőnél,ő se kért belőlem

sehogy se állja meg csernus és a nők véleménye a helyét

jan. 19. 15:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#10 Nekem is sokszor megfordult a fejemben, hogy óvodás kortól nézik még a herék állapotát is, basztatják a túlsúlyt, az alacsony súlyt, a fogkövet, de a gyerekek fejével senki nem foglalkozik. Kellene pedig, mégpedig kiskortól.
jan. 19. 15:52
 12/23 A kérdező kommentje:

A felnőtt kapcsolatok témakörbe egy nő irja hogy veri a férje,elhagyja?

egy fickó írta,hogy ezek mellett mindig van nő,sok férfi meg egyedül roh.ad meg,le is pontozták

jan. 19. 15:52
 13/23 anonim ***** válasza:

Egyrészt valahol igaza van, de lehet részéről mentális hadviselés is, és csak ezzel a nőknél akar bevágódni.

Tudod hány pali színészkedik és játsza el azt, aki után vágyik a nő.

jan. 19. 15:54
 14/23 A kérdező kommentje:
13,a legtöbb férfi színészkedik,elfolgultsággal,csernussal ellentétben engem nem lehet vádolni
jan. 19. 15:57
 15/23 A kérdező kommentje:
13,egyébként le írtam,olvass vissza,manapság erre van igény,youtub vloggernők,facebook,tiktok,mindenhol a férfiak szidása megy,de olyan ferdítéssel,amit csak az hisz el,aki direkt el akarja,csernust csak a pénz érdekli,esetleg ha privátba megkeresi pár nő hogy kedvére tenne,nyilván az plusszba jó lenne neki
jan. 19. 15:58
 16/23 anonim ***** válasza:
Miért téged ki vádolt? Akinek nem inge, ne vegye magára.
jan. 19. 15:59
 17/23 anonim ***** válasza:
8 az olyan incelek is hibásak persze de nem abban hogy otthagyta a pasi a gyerekes anyát, hanem abban hogy kínjukban azon élvezkednek hogy a nőt szidják, mikor semmit nem tudnak az esetről. Nyilván ilyenkor hibásak akik fröcsögnek azok is.
jan. 19. 16:02
 18/23 A kérdező kommentje:
a 70 éves nővel aki le disznózta állatozta a férfiakat azzal mivan?nem lehet törölve a hozzászólása facebookon,nem is szólt rá senki
jan. 19. 16:06
 19/23 anonim ***** válasza:
A nők ha nem szólnak rá sokan épp azért mert hasonló anyósuk van és tudják hogy felesleges vitába szállni ilyennel, lehet hogy szenilis vagy az is lehet hogy mentális beteg.
jan. 19. 16:17
 20/23 anonim ***** válasza:
A 70 évesnek sok élettapasztalata van, higgyél neki.
jan. 19. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!