Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csernus mért szidja a férfiaka...

Csernus mért szidja a férfiakat hogy zsirdisznók de modell nő kell nekik?

Figyelt kérdés

általánosít,jöttek a kommentek 70 éves nőktől hogy mind aljas szemét cigiző iszákos disznó,nyilván amikor ők voltak fiatalok,férfi elnyomás volt,addig értem,röhögő szmájli a végén,jól visszavágott a korábbi fickóinak.

Egyébként a vicc az egészbe hogy láttam már 150 kg os srácot vékony lánnyal,igaz ott a srác kompenzált,2 m magas,a lány 160 cm,viszonylag jómódú,jó megjelenés,jó beszélőke

Oda írtam,én nem vagyok kövér férfi,próbálkoztam már teltebb nőnél,ő se kért belőlem

sehogy se állja meg csernus és a nők véleménye a helyét

ma 15:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha ezt mondta, ebben igaza van.
ma 15:32
 2/23 A kérdező kommentje:
1.dehogy van,most erre van igény azért mondta ezt,ha ezen múlna,neki nem is szabadna nőhöz szólnia
ma 15:34
 3/23 anonim ***** válasza:
85%
Mert tényleg így van. Ismerősi/baráti körben mindig a legdagadtak, legrondább pasik kritizálják a leghangosabban a nőket. Tudnám honnan van ekkora arcuk :D
ma 15:34
 4/23 A kérdező kommentje:

3,ez azért van,mert van bennük harag....

de egyébként ismerek olyan srácot,hogy van nője,voltak is,de aho ltudja alázza a nőket,átszerkesztéssel küld nőkről meztelen képeket,a haveri körének,de dumája van,betudja etetni a butuska lányokat

ma 15:37
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok ilyen esetet láttam nőként, hogy a szétgombásodott lábú melós miatt, a nők vagyis a szeretői 50 kilósra fogytak, mert neki csak így van a gusztusa a nőhöz. Versenyeztek egymással érte a nők, egy lepukkant, 160 cm es, pénztelen jövőtlen fazonon, annyi volt, hogy állt a farka.
ma 15:39
 6/23 anonim ***** válasza:
Ja, igen, 4 es, az ilyen nem elég, hogy egy szerencsétlen, még teli van gyűlölettel és bosszúvággyal is, hogy a kép legyen teljes!
ma 15:41
 7/23 A kérdező kommentje:
6 mondandóm másik felét direkt nem láttad?sok srácra vevő ka lányok,de köztük is vannnak alja srácok,csak van duma,és az ugye fontos.....
ma 15:42
 8/23 A kérdező kommentje:
5,erről is a férfiak tehetnek ugye?ha egy 20 éves nőt otthagy egy 1 hónapos csecsemővel a 'párja'ott is minden férfi hibás,még az inceelk is,de a nő nem....
ma 15:44
 9/23 anonim ***** válasza:
Tanulság az ilyeneket ha bottal megpiszkálod, olyan mint a réten a szarkupacba túrnál bele, jó nem jön ki belőle, tele van frusztrációkkal
ma 15:48
 10/23 anonim ***** válasza:
Ezért kéne kötelezővé tenni a pszichoterápiát mindenkinek. Persze erre sajnos nincs kapacitás, de nagyon sok emberre ráférne.
ma 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!