Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csernus mi alapján választja...

Csernus mi alapján választja ki az előadásain, hogy kiket hív ki a színpadra?

Figyelt kérdés
Ráérez szerintetek, hogy ki az akit “érdemes”? Inkább azokat keresi akiknek úgy látja nincs önbizalma, vagx aki beleáll és vitázik, “műsort csinál?”

2023. ápr. 9. 00:34
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kiválasztja a legbeszaribb kinézetűt.
2023. ápr. 9. 00:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mikor milyen a hangulata. Kevés kivételtől eltekintve szinte bárkivel tudna ,,műsort csinálni".
2023. ápr. 9. 00:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Voltam egy előadásán, és ott a kihívott nő kifejezetten magabiztos volt és kb. beszólt Csernusnak meg nem jött zavarba és elég jó válaszokat adott. Ezért lepett meg
2023. ápr. 9. 00:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínű a kihívást kereste... :)
2023. ápr. 9. 01:00
 5/10 anonim ***** válasza:
85%

Van annyira rutinos, hogy bárkivel megoldja a "show-t". Több ezer emberrel találkozott, beszélt, milliónyi helyzetet megélt már.

Kihív valakit és meglátja mi lesz, kedve szerint reagál. Feltérképezi a másikat és hamar ráérez a gyengeségeire, a hibáira, a viselkedése mögötti valódi arcra. Ha nem ilyen nagyszájú nő ment volna ki, akkor ugyanúgy megoldja egy szavakat nem találó, magába zuhant személlyel is.

Megvannak a minták, amiket felismer vagy sejtetést kelt benne, majd különböző kérdésekkel tapogatózik. Ahogy kimegy valaki vagy először megszólal, már ad neki egy irányt, hogy milyen típusú ember lehet.

2023. ápr. 9. 01:02
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Csernus egy ócska, kuruzsló, szemfényvesztő celeb.
2023. ápr. 9. 05:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt csak úgy....Annak aki esetleg nem látta:

https://www.youtube.com/watch?v=qpcGnczltS4

2023. ápr. 9. 07:30
 8/10 anonim ***** válasza:
57%

Csernus egy ócska celeb, semmi több, a szakmájára mellesleg teljesen alkalmatlan - bár nem is praktizálhat, szóval miről beszélünk?

Neki jó porrá alázni a másikat, mert amúgy egy értéktelen nulla, és jó érzés beszólogatni a másik embernek.

2023. ápr. 9. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Én voltam akkori párommal egy előadásán. Nagyon érdekes téma lett volna, amire befizettünk, de sajnos arról semmit nem beszélt. Helyette kipécézett egy házaspárt, akit a szemünk láttára összeveszített, és már nagyon kellemetlenül éreztük magunkat mi közönség, hogy miért csinálja ezt, ne tolja már túl, álljon le. Nem állt le, nagyon durva volt. Rohadt szarul éreztük magunkat az előadás közben és után is. Ennyit a "szakemberről".

Most meghallgattam megint egy beszélgetést róla, hát, jól felcseszte az agyam, mert rájöttem, semmi plusz nincs benne sőt, néha kifejezetten káros személyiség, és pl. hiteltelen is, mikor a házasságról úgy beszél, hogy örök fogadalmat teszel, miközben elvált. Jesszus.

Kötekedni, hibát keresni benned mindenki tud. Módszeresen ennyit csinál, és ha hallgatod rájössz, semmi újat nem mond, evidens dolgokat jelent ki. Ez bosszantott fel a legjobban. Mindezt olyan magas lóról, affektálva, mint valami bölcs megmondó ember, hogy az ember lerúgná erről a lóról, ki is ő valójában?

Régen rajongtam érte, most már szégyellem magam, hogy őt hallgattam.

aug. 4. 14:31
 10/10 Chris88 ***** válasza:
41%
Csernus egy személyiségzavaros celeb. Szégyent hoz a lélektanra.
szept. 21. 00:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!