Rendben van az önmagammal való viszonyom a felsoroltak alapján?
-ki tudok állni magamért ha a helyzet úgy adja, ki tudom mondani a véleményem, képes vagyok nem-et mondani
-bárkivel ha kommunikálok(legyen az idegen is) ugyanazt a határozott, kommunikatív hangszínt használom, kifejezően beszélek, jók a kommunikációs készségeim, van humorérzékem
-ha tükörbe nézek, elégedett vagyok, a személyiségemmel is(sok pozitív kulso megetősítés hatására főként, mert nem mindig volt ez így)
-kerülöm a lehúzós embereket
-egyből érzem a hátsó szandekot ha van, hátrálok is azonnal
-nem osztok meg magamról privát dolgot random ismerősöknek
-nem keresem kényszeresen a felszínes emberi kapcsolatokat, sőt kikerülöm, nincs is
-nem félek az egyedülléttől, sőt, kifejezetten jól elvagyok egyedül
Az emberek szeretnek is velem beszélgetni, és keresik a társaságom, ezt meg is figyeltem és már mondták is.
A kérdést azért tettem fel hogy ilyen tulajdonságok alapján milyennek gondoltok valakit. Mert hát még 1 évvel ezelőtt a béka s3gge alatt volt az önképem és a leírtak szöges ellentetje voltam
Várom a válaszokat, és az is érdekelne, ti milyennek gondoljátok magatokat ebbol a szempontból:)
"Rendben van az önmagammal való viszonyom a felsoroltak alapján?" Nincs. Látod, most a kérdésedben is külső megerősítést keresel.
"-egyből érzem a hátsó szandekot ha van, hátrálok is azonnal" Ugyan, dehogy. Érzel valamit, és azt negatív hátsó szándéknak azonosítod be, ahelyett, hogy tovább göngyölítenéd a szálat.
"-nem keresem kényszeresen a felszínes emberi kapcsolatokat, sőt kikerülöm, nincs is" Ja, mert vadidegenek válaszát kikérni a gyakin az nem felszínes. Pfff.
Kérdező, hiába hurrogod le az 1-es válaszolót, az első mondatával teljesen egyetértek.
Ha te úgy érzed, hogy rendben lennél önmagaddal, akkor ezt tudnád és nem kellene ehhez külső, vadidegen emberek megerősítése, visszacsatolása.
Addig, amíg fontos, hogy mások mit gondolnak rólad, addig nem vagy rendben önmagaddal.
Ez a felsorolás is bizonygatás, hogy megmutasd a másiknak, hogy igen, te ez vagy. De miért akarod a másiknak bizonygatni, hogy te milyen ember vagy?
1es, de azért meg is cáfolnálak indokokkal együtt, miért vagy nagyon butus.
"Rendben van az önmagammal való viszonyom a felsoroltak alapján?" Nincs. Látod, most a kérdésedben is külső megerősítést keresel.
--> Szóval ha egy full noname oladalon full noname emberektől kérek egy reális véleményt amit személyesen édesanyámtól édesapámtól is megkértem, az azt jelenti hogy csak emiatt nincs rendben az önképem mert full noname emberektől full noname módon merek személyes véleményt kérni...okkééé..:DDD
egyből érzem a hátsó szandekot ha van, hátrálok is azonnal" Ugyan, dehogy. Érzel valamit, és azt negatív hátsó szándéknak azonosítod be, ahelyett, hogy tovább göngyölítenéd a szálat.
--->wattafakkkkk te egy titkos kamerán keresztül látod az életem hogy ebben ennyire biztos vagy hogy így kifelented??:DDD ha igen, akkor elárulom, nagyon összekeversz vkivel:DDD
"-nem keresem kényszeresen a felszínes emberi kapcsolatokat, sőt kikerülöm, nincs is" Ja, mert vadidegenek válaszát kikérni a gyakin az nem felszínes. Pfff.
-->erre ugyanazt tudom mondani amit az első kötekedő válaszodra
NO COMMENT👺🤡
Az első hozzá szóló tökéletesen leírta a választ,ha tetszik neked, ha nem. Az egyetlen egy ember, aki itt kötekszik az te vagy. De ebből is látszik, h gondok vannak a fejedben, mert ahelyett, h megköszönnéd az építő jellegű kritikát, beleállsz a másikba.
Nonem emberek pedig kizárólag a leírásod alapján tudják megmondani, h milyen vagy, mivel mi nem ismerünk. Így ha vki idegenektől várja el a pozitív megerősítést ott igenis nagy gondok vannak.
Az egyik ilyen a hatalmas egód, ami a válaszaidból lejön.
Tehát már nem igaz, h nem keresed a felszínes emberi kapcsolatokat, hiszen itt is neki állsz idegenekkel veszekedni, csak, h belássák, h igazad van, ahelyett, h rájuk hagynád.
Azért irtad ezt ide ki, h mindenki megdicsérjen téged, h "igen, de jó ember vagy"? Azt hitted, h majd mindkét körbe ajnároz?
Te magad egy felszínes, egoista, buta, ki ha én nem emberke vagy. És ezt a feltett kérdésedből és az undorító stílusú válaszodból rögtön bárki láthatja.
Hát nézd, összefoglalnám, mit láttam eddig.
A kérdésedben felvázoltad a korrekt önbecsülést szinte mérőszámát, mondván rád ez mind teljesül, majd megkérdezted, hogy akkor rendben vagy-e. Bennem is pont az a kérdés merült fel, hogy ha pontosan tudod, hogy mit kell vizsgálni, és szerinted ezek teljesülnek is, akkor mi okod van feltenni a kérdést?
Általában ilyet akkor csinálnak az emberek, amikor önigazolást szeretnének kapni. Mintha azt kérdeznéd: "ugye rendben vagyok?".
Az egyes erre hívta fel a figyelmedet, csak sajnos enyhén kioktató volt a stílusa. Te erre azonnal önérzetes csapkodással sőt: személyeskedéssel reagáltál.
Az összegzésem nekem is ugyanaz: nem vagy rendben magaddal.
Nincs. Csak a kérdést olvastam, mert már az alapján, hogy itt idegenektől kérdezel, lehet látni, hogy nincs.
Magával rendben lévő embernek bőven elég a saját véleménye, meg maximum a nagyon közeli valós emberi kapcsolatai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!