A felsoroltak közül melyik számodra a legkellemesebb érzés ?
Sosem értettem mi értelme az ilyen kérdéseknek és hogy miért kellene rangsorolni olyan dolgokat, amik a maguk módján mind "kellemesek".
Hiszen a maga módján egy fél napja visszatartott szarás kiürítése, ami után még a könnyem is kicsordul legalább ugyanannyira jó, mint egy hatalmas orgazmus, vagy csak letenni a seggem 50 km és 10+ óra természetjárás után.
" Nyáron voltam fent éjjel a Gellérthegyen, és rámjött a tetején a szapora "
" És persze mikor, ha nem ilyenkor állítanak meg cigit tarhálni, meg megkérni, hogy részletesen fejtsem ki miért éri meg felmenni, szép-e a kilátás."
Akkor biztos elkezdted fosni a szót nekik, kedves 5-ös 😅😅🤣🤣😂😂
Haverom végig röhögte az egészet, de persze a részemről még egy tüsszentés se lehetett meg semmi. Természetesen elmondtam az illetőnek, hogy szép és mindenképp érdemes, de jeleztem neki, hogy okkal verejtékezek. Nem dohányzom, szóval az egy könnyű menet volt. Rekord idő alatt hazaértem, nem történt semmi baj. Nagyobb sikerként könyvelem el mint a diplomámat.
Persze utána napokig sírva nevettünk a sztorin.
(#5)
Apa verhetetlen, ne aggódj te érte. De azért köszönöm.
(#5,#8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!