Miért védik ennyire az alkoholistákat?
Facebook-on láttam egy posztot, ahol egy idős néni az alkoholista apjáról mesélt. A kommentszekció volt az érdekes.
Egy férfi odakommentelte, hogy neki is ilyen apja volt, de hálistennek 41 éves korára elitta az életét és meghalt. Az emberek neki támadtak. Ilyeneket írtak. hogy csak az apád volt, ha ilyen gyerekem lett volna énis ittam volna, majd a karma vissza adja meg hasonlók.
Pofám leszakadt, hogy egy alkesz mocskot védtek az emberek.
Nekem lett volna alkoholista szülöm, milyent olyan korba léptem volna hogy fizikailag erős vagyok hozzá eléggé, úgy vertem volna meg minden alkalommal amikor részegen jön haza, hogy meggondolta volna utánna hogy hazamer-e jönni részegen.
Mondjuk már itt is gyk-n megmagyarázták többen is, hogy alkesznak lenni kevésbé rossz dolog, mint bagózni.
#2:
Figyu, akkor sem illik egy nyilvános Face poszt alá ilyet írni, hogy "Hálistennek apám 41 évesen megmurdelt". Ez nemhogy primitív megnyilvánulás, de rohadtul nem is tartozik senkire.
#10:
Akár veri valaki a családját, akár nem, a pia mocskosul viszi a pénzt feleslegesen.
11., nem mindegy mennyi pénzt visz el a pia, ha tisztességes munkával sokszorosát megkeresi, és a vagyona tetemes részét mai napig a gyerekeire fordítja?
Nem az alkoholizmust, meg az alkoholistákat védem... csak jelezni akartam, hogy nem minden piás egy kaptafa.
Valóban nem egyformák, csak sajnos abból van kevesebb, amit te írtál. Mert kit zavarnának, ha megissza a mgáét aztán elvan békében? Szerintem kb senkit, amíg nem megy a megélhetés rovására az ital megvásárlása.
Csak jasnos a hőbörgős, verekedős, kártékonyabb alkeszokból van több.
Mit vársz?
A magyar az egyik legpiássabb nép.
Ezt most természetesen viccnek szánom, de...
Férjem nagyon ritkán iszik. Talán évente egy vagy két alkalommal, de akkor viszont részegségig. Na olyankor nincs az a bók mennyiség, amit ne kapnék meg. Ő kimondottan az az aranyos részeg. Egy megtermett 130kilós nagy darab metál fickó, de olyankor átmegy igazi plüss maciba. Szóval lehet nem lenne rossz, ha kicsit alkesz lenne (ez a vicc része).
Nem védik az alkoholistákat, csak nem tudják elfogadni, hogy valaki örüljön az apja halálának.
Ez van, amikor egy embert egyetlen paramétere alapján határozunk meg. Józsi egy férfi, apa, mittudomén, villanyszerelő. Aztán Józsi rácsúszik a piára, és ettől kezdve Józsi már csak egy alkoholista, dögöljön meg.
És persze válaszként ugyanez jön: valakinek tönkretette a gyerekkorát a fater alkoholizmusa, és a mai napig haragszik ezért az apjára? Akkor ő egy hálátlan g.ci, ő is dögöljön meg.
Azt kellene megtanulni, hogy nem az a két véglet a világ, hogy vagy mélységesen elítélek, és gyűlölök, vagy teljesen felmentek valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!