Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki utálja a férfigyűlöl...

Ha valaki utálja a férfigyűlölő nőket, az miért incel?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, rühellem a fancsali nőket, akiknek fóbiájuk van a férfiaktól, és másból sem áll az életük, mint a sikertelenségüket kivetíteni a férfiakra.

Mit kellene ezekben szeretni?

Nem tudom, milyen férfi az, aki az ilyen nőkért odavan úgy, hogy közben őket szidja. Mazochista?

jan. 15. 09:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
30%

30

Az evolúció nem egységes. Van aki alapból nemes lelkűnek születik és egész életében ilyen lesz és szenvedni fog az emberektől.

A többi meg kicsit lemaradva, az ember és állat közötti átmeneti állapotban fogja leélni az életét, megkeserítve nem csak maga de embertársai életét is.

jan. 27. 08:57
 32/32 anonim ***** válasza:
39%

Féltem hogy nehogy lehurrogjanak a kicsit durva szomorú írásom miatt. Én tíz éve sokkal sötétebb voltam és a lelkivilágom is labilisabb volt, komplexusok, olyan dolgokon izgulni amik nevetségesek.. tudtam fejlődni, erre vannak módszerek, az egyik legjobb legegyszerűbb az erős figyelem rövid ideig minden reagálás nélkül, képzeletben sem reagálok, csak vizsgálom azt ami érdekel. A reagálás visszafogása elkezdi előhozni az ösztönöket, késztetéseket, izgulás, vágy, félelem, akármi, minél jobban érdekel hogy reagáljak annál több ösztönerő kezd felgyűlni bennünk. Ha pár másodpercig kibírja az ember hogy csak figyel mint egy szobor de nem reagál semmi módon és véleményt sem alkot, hozzá állása nem jó és nem rossz, tényleg csak figyel ítélkezés nélkül, akkor a felszabadult ösztönerők elkezdenek a tudatunkban hatni és nyers erővé válik, tudati erővé, ez felerősíti a koncentrációt, a tiszta okos és nem érzelemvezérelt gondolkodást.

Vagyis tudati átalakulást okoz, mert az ösztönerőket késztetéseket nem levezetem nem kielégítem hanem meglovagolom és átalakul. Ez leírva bután hangzik, most jobban nem tudtam, de a legerősebb módszer a reagálás itélkezés vélemény jó/rossz hozzá állás mentesen csak figyelni, de azt erősen, intenzíven. Ebbe pár másodperc alatt ha fáradunk, akkor gyakran lehet kis pihenőket csinálni és minden nap ismételgetni. Olyan mint a fekvő támasz csak a tudatunkat edzi. Nagyon megnő az intelligencia, a koncentráció, az érzelmi és ösztönvilágunk tisztulni kezd, de amikre volt hajlamunk, a tudat alatti komplexusok, lelki bajok, azok elkezdenek felszínre jönni, így egyre rosszabbnak, kevésbé normálisnak éreztem magamat, de ez is része a fejlődésnek. Ez évtizedek alatt fejti ki a nagy hatását. Erős figyelem közben főleg arra figyelek mit érzek és hogyan érzem magam a testemben, de ami előttem van arra is figyelek, zene videó, munka, amit épp csinálok.

Ez a gyakorlat rövid pár másodperc, aztán pihenő és ezt ezerszer lehet ismételni bármikor, séta közben is.. fejlődni azért tenni kéne, ez messze szerintem a legjobb mód és ingyen van.

jan. 27. 10:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!