Léteznek nőgyűlölő nők és férfigyűlölő férfiak?
Természetesen, az meg, hogy ki miért olyan, amilyen, azt nem lehet általánosítva megmondani, mindenki más okból alakul olyanná, amilyen.
A leggykoribb ok, amit el tudok képzelni, hogy a saját neme valamiért nem fogadja el, kivülálló marad, ezért lesz velük szemben ellenséges.
Nőgyűlölő nővel rengeteggel találkoztam, sőt, szinte minden lánynak van egy időszaka, amikor azt érzi, hogy ő más, mint a többi üresfejű lány, hiszen ő nem az érzelmeivel gondolkodik, hanem van esze, nem a pletyizés az élete, és nem akarja kifosztani szegény férfiakat az összes vagyonukból.
Aztán ahogy fejlődik az agyuk, ezen az agymosáson túllép a többség, mert rájön, hogy a többi nő is értelmes személy, pont úgy mint ő. De persze vannak páran, akik megrekednek ebben.
Igazi férfigyűlölő férfival még sosem találkoztam, sem a neten, sem a valóságban. Van a családban egy olyan srác, akit az iskolás évei (általános + gimi) alatt olyan szinten bántalmaztak a fiú osztálytársai, hogy majdnem öngyilkos lett, de ha fel mered hozni előtte, hogy általában a férfi nem az erőszakosabb, akkor megsértődik, hogy miért általánosítasz. De így van ez a többi férfival is; sosem hallassz tőlük olyasmit, hogy a férfiak valamiben rosszabbak lennének a nőknél. Soha.
A #3 által emlegetett nagy feminizmus kimerül annyiban náluk, hogy elismerik, hogy nőnek lenni sem csupa móka és kacagás, és nem forgatják a szemüket látványosan, amikor valaki a nőket érintő problémákról beszél.
En nogyulolo no vagyok. Hozzateszem, valahogy ferfi lelkem van, bar hetero vagyok.
A primitiv sztereotipiat, hogy a ferfiak csinaljak a haborukat, az en meglatasom az, mert elegedetlenkedo felesegek beszelik tele a fejuket.
Allatban is a nosteny kis rafinalt. A himek oszintek, egyenesek, de egyszeruek. Maskepp mukodnek. Ha sarokba szoritva erzik magukat, onvedelembol hazudnak. A nok taktikabol.
Folytathatnam, de most ennyi is eleg. Lepontoz a nep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!