Léteznek nőgyűlölő nők és férfigyűlölő férfiak?
Figyelt kérdés
Ismer valaki ilyet? Miért válik valaki ilyenné, miért kezdi el valaki a saját nemét utálni?2020. dec. 9. 14:57
11/13 anonim válasza:
8-as: nem ártana utána nézni az állatoknak, mert eléggé téves infóid vannak a nöstény/hím állatok viselkedéséröl.
12/13 anonim válasza:
Én is a "pick me" szindrómát akartam felhozni, amiről a 6. válaszoló beszélt. Ezen az oldalon rendszerint azok a nők vannak felpontozva, akik még mindig nem nőttek ki belőle. Férfiak szájából is hallottam már, hogy a női nemet többre tartják, mint a sajátjukat, de valóban elég ritka lehet, aki konkrétan gyűlöli a férfiakat.
13/13 anonim válasza:
Én is egy időben leszóltam a "többi nőt", mert buta és éretlen voltam.
A dolog árnyaltabb ennél.
Off de Magyarországon már az is gonosz feminizmusnak számít, ha egy nő kijelenti, hogy bizony megosztják a házimunkát a férjével. Saját tapasztalat, más nők szóltak be ezért nekem...
Az is tény, hogy az idősebb nők körében nagyon sok a nőgyűlölő. Elég megnézni egy cikk alatt az áldozathibáztató kommenteket. Fiatal férfiak nagyrészt normálisan elítélik a dolgot, a "kovács istvánnék" meg teli pofával k...rvázzák az áldozatot és lájkolgatják az áldozatokon gúnyolódó idősebb urakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!