Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki utálja a férfigyűlöl...

Ha valaki utálja a férfigyűlölő nőket, az miért incel?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, rühellem a fancsali nőket, akiknek fóbiájuk van a férfiaktól, és másból sem áll az életük, mint a sikertelenségüket kivetíteni a férfiakra.

Mit kellene ezekben szeretni?

Nem tudom, milyen férfi az, aki az ilyen nőkért odavan úgy, hogy közben őket szidja. Mazochista?

jan. 15. 09:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

19

Nem is

jan. 18. 12:08
 22/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk a 11-es és 13-as válaszod stílusa miatt?
jan. 18. 13:54
 23/32 anonim ***** válasza:
82%
A feminista nő nem gyűlöli a férfiakat,csak a radikális "feminista". Nyilván én mondjuk utálom a nőgyűlölő férfiakat. Nem leszek tőle rossz ember, ahogy az a férfi sem, aki a férfigyűlölő nőket utálja. Csak tudod... Ezek a pasik sokszor mindent is magukra vesznek, már azt férfigyűlöletnek tartják, hogy egy férfi, aki a munkán kívül szó szerint semmire sem képes, az nem kell a nőknek.
jan. 19. 21:26
 24/32 anonim ***** válasza:
40%

"Ezek a pasik sokszor mindent is magukra vesznek, már azt férfigyűlöletnek tartják, hogy egy férfi, aki a munkán kívül szó szerint semmire sem képes, az nem kell a nőknek."

A nők legtöbbször csak egy balekot keresnek akit bármilyen szempontból kihasználhatnak (anyagi, ügyességi, stb.). Ez nem a szeretetről szól, hanem az elvárásokról, a bepalizásról és a kihasználásról.

jan. 20. 00:52
 25/32 anonim ***** válasza:
76%
24 mondtam én... Minden nő qrva, minden nő csak kihasznál... Véletlenül sem lehetséges, hogy pusztán neked is bele kéne tenni a Kapcsolatba...
jan. 20. 07:17
 26/32 anonim ***** válasza:
68%
Fogadjunk hogy nő vagy! :)
jan. 20. 17:27
 27/32 TiniTitán0213 válasza:
100%
Azokat én is utálom.
jan. 20. 17:34
 28/32 anonim ***** válasza:
63%
26 zseni vagy.... 🤦🏻‍♀️ Te meg egy kisfiú vagy.
jan. 20. 18:51
 29/32 anonim ***** válasza:
81%
Fasziként mondom, hogy a nők JOGOSAN félnek a férfiaktól, hiszen a Motherlessen pont az incelek csonkítják, erőszakolnak és ölnek meg nőket!
jan. 26. 21:22
 30/32 anonim ***** válasza:
50%
Az incelek felfoghatnák, nem a nőkkel van a baj, hanem az emberekkel általánosan. Akár nő, akár férfi, az emberek többsége állítólag buta és önző, vagy jóindulatú, de komplexusos, lelkisérült, balek, manipulálható, vagy kihasználható. Az incelek észre vették hogy a nők egy nagy része nem rendes, de ha megfigyelik akkor a pasik nagyrésze sem normális, baromi sok a hazudós, hűtlen, vagy kihasználós, munkahelyen rá kell dolgozni, vagy buta a pénz beosztáshoz, vagy lusta tanulni és többre vinni.. szóval akár nő és akár pasi, állítólag kevés a normális ember. Nem gyűlölködni kell hanem megérteni az emberi természetet hogy működik, miért és hogyan lehet fejleszteni hogy minél többen legyünk egyre normálisabbak. Tudatosság, önismeret, elmélkedni az élet dolgain, koncentráció...
jan. 26. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!