Miért van igénye egyeseknek az illatosító légfrissítő spray-re a mellékhelyiségben?
A higiénián nem segít.
Ha kakilsz, az érződik akkor is, ha befújod utána. Maximum nem rózsás, meg nem fahéjas-almás szrszag lesz, hanem csak sima szrszag. Büdös -büdös, nem mindegy? Vagy ha annyit fújsz, hogy elnyomja, akkor 3 naponta lehetne új sprayt venni, de olyat még nem tapasztaltam, hogy bárki is annyit fújna, hogy elfedje a szagot.
Amúgy csak azért gondolkodom ilyenen, mert a kolis szobatársaimmal közös a fürdő, és abban maradtunk, hogy felváltva vesszük a légfrissítő sprayt, és a legutóbb én vettem, de elfogyott pénteken, annál, aki a soros lett volna, a harmadik szobatársam nem volt bent a hétvégén, csak tegnap délután, nekem meg egyedül nincs igényem a rózsás szrszagra, így én nem pótoltam, ha amúgy nem is én vagyok a soros(én alapból csak akkor használom amúgy is, ha más is van bent). A másik szobatársam, aki a soros lett volna, aznap érkezett, mint a harmadik, és még nem volt ideje elmenni legfrissítőért. A harmadik meg nagyon cinikus hangsúllyal megjegyezte, hogy látja, még senki nem vett legfrissítőt.
Ennek az apróján gondolkodtam el a kérdésen, mert szerintem ez kvára nem fontos, fújás előtt és után is büdös van. Én nem vennék, ha csak rajtam múlna, én nem használom, ha egyedül vagyok bent, viszont másfélhavi 3-400 forintot nem ér meg nekem a vita, hogy kijelentsem, hogy én nem veszek.
#10 Igazából a légfrissítő-kérdés tényleg nem zavar, csak nem értem.
A szobatársam meg hát... Amúgy azt mondanám, hogy nem zavar. Ez a 8. évem kollégistaként, magasan az ingerküszöböm, a cinikus megjegyzésein kívül semmi bajom nincs vele. És azok a megjegyzések sem zavarnak annyira, hogy veszekedjek miatta, mert azért lássuk be, egy viszonzott megjegyzés mindig odavezet, hogy veszekedés. Néha tök jól eldumálgatunk amúgy, meg a 8 év koli után én őt kifejezetten a jó szobatárs kategóriába teszem.
Nem lesz kevert szarszag, csak nem sima légfrissítő sprayt kell venni, hanem direkt klotyóra való légfrissítő sprayt. Az nem keveredik a sz...rszaggal, hanem semlegesíti, plusz megmarad egy friss illat.
Javaslom a DM saját márkás cuccát, évek óta használjuk a WC-be.
Mondjuk az is kreténség, 20 percen át kotlani a wc-ben. Főleg, hogyha többen vagytok egy wc-re.
Nálam öcsém volt ilyen, mikor meguntam, hogy amúgy sokadik kérés ellenére is 30 percet ül a szrja felett, miután kijött, bezártam a wc-t, eltettem a mosdó kulcsát, és így járt.
Hogyha nem megy szép szóval, akkor majd az egyetemen elintézi a dolgot, engem nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!