Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van igénye egyeseknek...

Miért van igénye egyeseknek az illatosító légfrissítő spray-re a mellékhelyiségben?

Figyelt kérdés

A higiénián nem segít.

Ha kakilsz, az érződik akkor is, ha befújod utána. Maximum nem rózsás, meg nem fahéjas-almás szrszag lesz, hanem csak sima szrszag. Büdös -büdös, nem mindegy? Vagy ha annyit fújsz, hogy elnyomja, akkor 3 naponta lehetne új sprayt venni, de olyat még nem tapasztaltam, hogy bárki is annyit fújna, hogy elfedje a szagot.

Amúgy csak azért gondolkodom ilyenen, mert a kolis szobatársaimmal közös a fürdő, és abban maradtunk, hogy felváltva vesszük a légfrissítő sprayt, és a legutóbb én vettem, de elfogyott pénteken, annál, aki a soros lett volna, a harmadik szobatársam nem volt bent a hétvégén, csak tegnap délután, nekem meg egyedül nincs igényem a rózsás szrszagra, így én nem pótoltam, ha amúgy nem is én vagyok a soros(én alapból csak akkor használom amúgy is, ha más is van bent). A másik szobatársam, aki a soros lett volna, aznap érkezett, mint a harmadik, és még nem volt ideje elmenni legfrissítőért. A harmadik meg nagyon cinikus hangsúllyal megjegyezte, hogy látja, még senki nem vett legfrissítőt.

Ennek az apróján gondolkodtam el a kérdésen, mert szerintem ez kvára nem fontos, fújás előtt és után is büdös van. Én nem vennék, ha csak rajtam múlna, én nem használom, ha egyedül vagyok bent, viszont másfélhavi 3-400 forintot nem ér meg nekem a vita, hogy kijelentsem, hogy én nem veszek.

tegnap 12:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

#10 Igazából a légfrissítő-kérdés tényleg nem zavar, csak nem értem.

A szobatársam meg hát... Amúgy azt mondanám, hogy nem zavar. Ez a 8. évem kollégistaként, magasan az ingerküszöböm, a cinikus megjegyzésein kívül semmi bajom nincs vele. És azok a megjegyzések sem zavarnak annyira, hogy veszekedjek miatta, mert azért lássuk be, egy viszonzott megjegyzés mindig odavezet, hogy veszekedés. Néha tök jól eldumálgatunk amúgy, meg a 8 év koli után én őt kifejezetten a jó szobatárs kategóriába teszem.

tegnap 13:44
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Biztosítani kell a megfelelő szellőzést és a wc kefe mellett hipót is kell használni. Sok esetben a wc kefére tapadt székletmaradványok okozzák a szag megmaradását. Persze a hipó is pénzbe kerül.
tegnap 13:49
 13/19 anonim ***** válasza:
47%
Én sem használok ilyet, nem szokott egyáltalán büdi lenni, vagy nem olyan büdi, ami nem múlna el pár másodperc alatt, és ezektől a légfrissítőktől mindig olyan tipikus WC szag van.
tegnap 13:51
 14/19 A kérdező kommentje:
#12 Itt nem a szag megmaradása a gond. De amint kijött a cucc és még nem lett lehúzva, annak van szaga. És az terjed, amíg nincs lehúzva, mert mondjuk valaki a budin telefonozik 20 percet és azután húzza le. Viszont lehúzás után 10-15 perccel nincs szag.
tegnap 13:54
 15/19 Katona Dius ***** válasza:
73%
Az a legjobb, mikor a légfrissítő büdösebb, mint a szarszag XD Munkahelyen pl ezt a fajtát veszik és valami borzalmas.
tegnap 14:25
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem lesz kevert szarszag, csak nem sima légfrissítő sprayt kell venni, hanem direkt klotyóra való légfrissítő sprayt. Az nem keveredik a sz...rszaggal, hanem semlegesíti, plusz megmarad egy friss illat.

Javaslom a DM saját márkás cuccát, évek óta használjuk a WC-be.

tegnap 16:37
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert nem lesz virágillat, csak virágillatos sz.rszag :D
tegnap 17:11
 18/19 anonim ***** válasza:
30%

Mondjuk az is kreténség, 20 percen át kotlani a wc-ben. Főleg, hogyha többen vagytok egy wc-re.

Nálam öcsém volt ilyen, mikor meguntam, hogy amúgy sokadik kérés ellenére is 30 percet ül a szrja felett, miután kijött, bezártam a wc-t, eltettem a mosdó kulcsát, és így járt.

Hogyha nem megy szép szóval, akkor majd az egyetemen elintézi a dolgot, engem nem érdekel.

tegnap 17:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert ha valaki tudja, hogy belőle egy elefántnyi trutyi jön ki, aminek az illata nem rózsaillatú, akkor legalább ezzel tudja csökkenteni a bűzt.
tegnap 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!