Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket mikor kezdtek el...

Titeket mikor kezdtek el magázni (már akit) az emberek?

Figyelt kérdés
Engem szinte mindenki tegezett (vagy legalábbis 10/7 igen) 37 éves koromig, most 40 èvesen az ismerősök, rokonok, munkatársak tehetnek csak, minden más korosztály mindenhol magáz. Én nem gondolom magam sokkal idősebbnek, mint voltam 2.5-3 éve. A mesterséges intelligencia szerint sem vagyok 37 nèl több kinézetre a kèpeim szerint. Na de ez van, egyszer mindenkinél eljon az öregedés ideje.
jan. 13. 13:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Először, úgy rendszeresen (hivatalokon kívül) akkor, amikor egyetemre mentem, és belefutottam pár oktatóba, akinek mániája a kölcsönös magázódás. (Meg van pár olyan oktató, aki azért magázódik, mert hiába pofázta el százszor korábban másoknak, hogy legyen tegeződés, a hallgató részéről nem volt meg, ő meg kellemetlennek érezte azt, hogy ő tegezi a hallgatót, a hallgató meg magázódik. :D)

Aztán másodévesként mentorálni kezdtem hetedikeseket. Nehéz volt leszoktatni őket erről. :D

De egyébként idősebbnek is tűnök sajna...

jan. 13. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!