Titeket/a szemléletmódotokat/a viselkedéseteket megváltoztatta a Naruto c. anime, ha csak egy picit is?
Nem utánzok rajzfilm figurákat.
Ha mégis megtenném akkor elsőnek dulifulit utánoznám a hupikék törpikékből aztán meg törperőst és mindenkit megvernék.
De 1-es jól mondja, csináld csak nyugodtan kellenek a fasza srácok.
Nem az utánzásra értettem, hanem a változtatásra, változásra való hajlamra (sok karakter fejlődését mutatja be és ez az, ami engem motivál). :)
Lány vagyok... :(:DDDD
Az mindegy, haverommal csajokra is szoktuk mondani hogy fasza srác.
Ha ettől a miafenétől kedvesebb és kitartóbb leszel az jó.
Olyasmire motivál ami előnyödre válik.
Ha mondjuk valaki sportolásra adja fejét azt mindegy mi miatt teszi.
Lehet hogy azért teszi mert karcsúbb akar lenni, lehet hogy azért mert izmosabb akar lenni de az is lehet hogy a testvére állandóan veri és ezért erős akar lenni.
Mindegy hogy mi motiválja, ha sportol akkor egészséges lesz. Az egészségnek mindegy hogy mi miatt csinálja, nem fogja azt mondani az egészség hogy te csak azért sportolsz hogy szebb legyél neked nem jár az egészség.
Tehát mindegy mi miatt csinálod, ami jó az jó.
Rám is hatottak bizonyos személyiségű karakterek (a Narutóból mondjuk pont nem), szóval nem hülyeség.
Egyedül azt vedd számításba, hogy a való világban nem fog minden ugyanúgy működni, tehát ne csalódj magadban, ha valami olyasmi, amit emiatt vagy ennek a segítségével akartál elérni, nem jön össze esetleg.
Régóta követem a Narutot, de ilyet nem nagyon érzek. Talán ha belegondolok Rock Lee egy kicsit, de még a shippuden előtti verziójával.
Ami nekem nagyon megváltoztatta a gondolkozásmódom az a Gurren Lagann volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!