Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket/a szemléletmódotokat/a...

Titeket/a szemléletmódotokat/a viselkedéseteket megváltoztatta a Naruto c. anime, ha csak egy picit is?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre magamon, hogy (kicsit hülyén hangzik, de) engem nagyban befolyásolt, főleg Naruto kitartása, és jóval kedvesebb, megértőbb vagyok az emberekkel, mint azelőtt, illetve sokkal kitartóbb is. Ez veletek is így van, vagy rátok nem "hatott"?:)

2015. ápr. 18. 22:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem nézem, de ha neked ez segít akkor le ne állj vele kellenek a normális emberek. D: Kit mi motivál... Különbözőek vagyunk. :D
2015. ápr. 18. 22:57
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem utánzok rajzfilm figurákat.

Ha mégis megtenném akkor elsőnek dulifulit utánoznám a hupikék törpikékből aztán meg törperőst és mindenkit megvernék.

De 1-es jól mondja, csináld csak nyugodtan kellenek a fasza srácok.

2015. ápr. 19. 00:03
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem az utánzásra értettem, hanem a változtatásra, változásra való hajlamra (sok karakter fejlődését mutatja be és ez az, ami engem motivál). :)

Lány vagyok... :(:DDDD

2015. ápr. 19. 00:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az mindegy, haverommal csajokra is szoktuk mondani hogy fasza srác.

Ha ettől a miafenétől kedvesebb és kitartóbb leszel az jó.

Olyasmire motivál ami előnyödre válik.

Ha mondjuk valaki sportolásra adja fejét azt mindegy mi miatt teszi.

Lehet hogy azért teszi mert karcsúbb akar lenni, lehet hogy azért mert izmosabb akar lenni de az is lehet hogy a testvére állandóan veri és ezért erős akar lenni.

Mindegy hogy mi motiválja, ha sportol akkor egészséges lesz. Az egészségnek mindegy hogy mi miatt csinálja, nem fogja azt mondani az egészség hogy te csak azért sportolsz hogy szebb legyél neked nem jár az egészség.

Tehát mindegy mi miatt csinálod, ami jó az jó.

2015. ápr. 19. 00:47
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Naruto nem, de Shepard a Mass Effectből, és főleg Batman nagyon is sokat adtak hozzá a személyiségemhez. Értem miről beszélsz. :D
2015. ápr. 19. 00:52
 6/14 anonim ***** válasza:

Rám is hatottak bizonyos személyiségű karakterek (a Narutóból mondjuk pont nem), szóval nem hülyeség.

Egyedül azt vedd számításba, hogy a való világban nem fog minden ugyanúgy működni, tehát ne csalódj magadban, ha valami olyasmi, amit emiatt vagy ennek a segítségével akartál elérni, nem jön össze esetleg.

2015. ápr. 19. 01:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Régóta követem a Narutot, de ilyet nem nagyon érzek. Talán ha belegondolok Rock Lee egy kicsit, de még a shippuden előtti verziójával.

Ami nekem nagyon megváltoztatta a gondolkozásmódom az a Gurren Lagann volt.

2015. ápr. 19. 09:23
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezek valóban érdekes dolgok. Én rengeteg animét néztem kiskorom óta, és teljesen biztos vagyok benne, hogy nagyban közrejátszott a személyiségem alakulásában. Az anime ebben különösen jó, mert (persze itt is sokféle van és nem mind ilyen) alapvetően rengeteg pozitív dolgot tartalmaz, amely morálisan és erkölcsileg is hozzájárul a jellemfejlődéshez. Egy-egy anime jóval több üzenetet hordoz magában, mint az amerikai rajzfilmek és társaik, így akár a Naruto is, a sok ökörség mellet elég sok komoly témát is feszenget és ugyanakkor jó dolgokra tanít.
2015. ápr. 19. 14:24
 9/14 AyameXMessy válasza:
Igen,tökéletesen így vagyok vele én is a Narutónak köszönhetem,hogy végre elkezdtem olyan dolgokat,amiket soha nem is gondoltam volna,és nagyon élvezem őket,példaképeim is vannak onnan,és nagyon sok emlékem van akkorról,mikor folyamatosan néztem,és újra el fogom kezdeni. :) Már hiányzik. XDDDD
2015. ápr. 19. 17:49
 10/14 anonim válasza:
Engem is valamilyen szinten megváltoztatott pl. ki merem mondani amit gondolok ez pedig eddig nem nagyon történt meg és rám is hatással van a szreplők kitartása szval nyugi nem vagy egyedül ezzel
2015. ápr. 19. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!