Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket mikor kezdtek el...

Titeket mikor kezdtek el magázni (már akit) az emberek?

Figyelt kérdés
Engem szinte mindenki tegezett (vagy legalábbis 10/7 igen) 37 éves koromig, most 40 èvesen az ismerősök, rokonok, munkatársak tehetnek csak, minden más korosztály mindenhol magáz. Én nem gondolom magam sokkal idősebbnek, mint voltam 2.5-3 éve. A mesterséges intelligencia szerint sem vagyok 37 nèl több kinézetre a kèpeim szerint. Na de ez van, egyszer mindenkinél eljon az öregedés ideje.
jan. 13. 13:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdtem kopaszodni.
jan. 13. 13:07
 2/21 anonim ***** válasza:
56%
44 éves (nő) leszek februárban, a mai napig 30-nak néznek az emberek, ezért mindenki magáz. Nem tudom, miért, mert szerintem egyáltalán nem tartom jól magam 😀 Viszont a gyerekek már 17 éves koromban is "csókolom"-mal köszöntek.
jan. 13. 13:11
 3/21 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, azt akartam írni az első mondatban, hogy tegeznek 😀
jan. 13. 13:11
 4/21 Psycho ***** válasza:

Ez egy átmenet volt. A legelső, arccsapásként felérő lemagázás már valamikor a 20-as éveim elején megtörtént (nyilván igen fiatal volt az illető). Aztán szépen-lassan egyre gyakoribb lett.

A tínédzserek ma már gyakrabban magáznak le, mint nem (kivéve a focipályán), de a húszonévesek (legalább is annak az eleje) is inkább magázódnak.

Viszont a 25+ meg kifejezetten nehezen magáz le (a munkám miatt pedig ez kötelező, sokszor emlékeztetni kell őket erre).

De ez nemcsak kinézet kérdése, hanem személyes stílusé is. Az én viselkedésdinamikám olyan, hogy könnyen hozza a tegeződést (igaz, egy 5 évet amúgy is letagadhatok szerencsére). Másé kifejezetten a magázódást hozza.

35/F

jan. 13. 13:14
 5/21 Metionin ***** válasza:
Egyetemen néhány oktató, aki egyébként is mindenkit magáz. Máshol nem szoktak, ügyintézők magáztak régebben gondolom mert muszáj volt nekik de ma már ők is kérdezni szokták, hogy tegezhetnek-e. 34 vagyok, fiatalabbnak nézek ki.
jan. 13. 13:16
 6/21 anonim ***** válasza:
51 éves vagyok, vannak olyan bolti eladónők (sajnos pont nem a fiatalok), akik a mai napig tegeznek.
jan. 13. 13:19
 7/21 anonim ***** válasza:
Huszonnyolc éves leszek, vegyesen tegetnek és magázbak, közegtől függően, de sokan húsz év körülinek gondolnak és automatikusan tegeznek.
jan. 13. 13:22
 8/21 anonim ***** válasza:

47 vagyok, és nagyon nem jellemző, hogy magáznak, csak hivatalos közegben.

Pl. 16 évesen amikor részegen megszondáztatott a rendőr, és vitatkoztam, hogy nem olyan színű a szonda, mint amilyen, az volt az első, hogy magázotak: "Maga olyan részeg, hogy az orráig sem lát, honnan tudná, milyen színű a szonda...".

Amúgy még a 10 évesekre sem jellemző, hogy magázzanak, pedig már ritkul is hajam, szürkül is, néga még szakállam is van, de biztos van valami közvetlen a stílusomban, mert nem igen kellett mész szólnom, hogy ne magázzanak privát közegben.

jan. 13. 13:25
 9/21 anonim ***** válasza:
30 évesen hallottam azt először tiniktől hogy "csókolom" barátom meg ott pusztult rajta a röhögéstől..
jan. 13. 13:37
 10/21 anonim ***** válasza:
9 volt egy dilis, azt mondta erre nekőnk egyerekeknek annakidején, hogy "csókolgasd az anyád p...ját".
jan. 13. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!