Titeket mikor kezdtek el magázni (már akit) az emberek?
Nincs ilyen. Van, aki 25 évesen is magázott, munkakörnyezetben.
Máshol meg most is letegeznek, 45 évesen, pl. bolt, lépcsőházban a kisebb, nagyobb gyerekek, felnőtt szomszédok.
jan. 13. 13:47
Engem akkor kezdtek el magázni, meg csókolomozni a gyerekek mikor 25 éves voltam és szakállat növesztettem. Azóta is főleg magàzódnak velem az emberek.
jan. 13. 13:50
Engem 13 évesen magázott le egy öreg néni, aki ráadásul ismert is és addig tegezett. Érdekes módon engem inkább az idősebbek magáznak, nem pedig a fiatalabbak. (Hivatalos környezeten kívül.) Tehát nekem a te nézőpontod szerint 13 évesen kezdtem öregedni.
jan. 13. 14:31
14/21 A kérdező kommentje:
Engem boltban főleg magaznak, néha tehetnek. Hivatalos helyen csak magazodas, de ott ennek alapnak kell lennie. Nem érzem magamat öregnek, sportolók, nem vagyok elhizva, a mesterséges intelligencia szerint is rosszabb kèpeimet is fiatalosnak (34-38 korulinek saccolja). De már egy pár hónapja munkahelyemen sem mondjak már, H te menj oda-pl 50 felettiektol, mert te mèg fiatalos vagy. Lehet nyáron egy kis szálas arcfeszesitot, botoxot csináltatok majd pár 100 ezer ftert, H pár évet ,,visszanyerjek,, időben.
13 na igen, régen nálunk falun voltak olyan öregek, akik a 80-as években nekem akkor 12 évesnek "jónapot"-ot köszöntek.
jan. 13. 14:37
16/21 A kérdező kommentje:
Csak gáz a dolog, csak mondjuk ha lemagaz a nő nem tudom el lehet e vele kezdeni ismerkedni adott esetben, ha szimpatikus. Mondjuk ez semmit sem jelent, mert nyilván legtöbbször egy 35 körüli nő már alapból nem fog letegezni, ha nem ismer.
Szerencsére nem szoktak magázni még, csupán pár ilyen alkalom volt, de mindegyik egyetemhez köthető:
a tanáraim, professzoraim egy része eleve magázott mindenkit, meg tanársegéd voltam, ott páran kapásból magáztak, még a fiatalabbak is. Meg egy olyan alkalom volt, hogy az egyetem hivatalos pólójában voltam a suli falain kívül, amikor rám köszöntek, magázva.
Ezektől eltekintve mindenki inkább fiatalabbnak gondol, mint amennyi a tényleges korom. Általában 16 körülinek szoktak saccolni. De nem panaszkodom :D
24/L
jan. 13. 14:41
57 évesen bemegyek egy üzletbe,... "Szia!", - eladó... Nekem... 25-30 év körüli életkorral... :)
Sokszor nem tudom, sírjak-e vagy nevessek ezen! :DDD
Ha rosszhiszeműen vizsgáljuk, lekezelő, megalázó bizalmaskodás...
Ha jóhiszeműen vizsgáljuk, akkor fiatalító, barátkozó jópofizás... :D
jan. 13. 17:55
18+: Másik kedvencem, amikor tömegközlekedési járművön előzékenyen átadom egy szemmel láthatóan rászorulónak a helyet: "Köszönöm, fiatalember!" :DDDD
jan. 13. 17:57
20/21 A kérdező kommentje:
Akkor lehet rám felnéznek. :D
Kapcsolódó kérdések: