Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket mikor kezdtek el...

Titeket mikor kezdtek el magázni (már akit) az emberek?

Figyelt kérdés
Engem szinte mindenki tegezett (vagy legalábbis 10/7 igen) 37 éves koromig, most 40 èvesen az ismerősök, rokonok, munkatársak tehetnek csak, minden más korosztály mindenhol magáz. Én nem gondolom magam sokkal idősebbnek, mint voltam 2.5-3 éve. A mesterséges intelligencia szerint sem vagyok 37 nèl több kinézetre a kèpeim szerint. Na de ez van, egyszer mindenkinél eljon az öregedés ideje.
jan. 13. 13:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen. Van, aki 25 évesen is magázott, munkakörnyezetben.

Máshol meg most is letegeznek, 45 évesen, pl. bolt, lépcsőházban a kisebb, nagyobb gyerekek, felnőtt szomszédok.

jan. 13. 13:47
 12/21 anonim ***** válasza:
Engem akkor kezdtek el magázni, meg csókolomozni a gyerekek mikor 25 éves voltam és szakállat növesztettem. Azóta is főleg magàzódnak velem az emberek.
jan. 13. 13:50
 13/21 anonim ***** válasza:
Engem 13 évesen magázott le egy öreg néni, aki ráadásul ismert is és addig tegezett. Érdekes módon engem inkább az idősebbek magáznak, nem pedig a fiatalabbak. (Hivatalos környezeten kívül.) Tehát nekem a te nézőpontod szerint 13 évesen kezdtem öregedni.
jan. 13. 14:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Engem boltban főleg magaznak, néha tehetnek. Hivatalos helyen csak magazodas, de ott ennek alapnak kell lennie. Nem érzem magamat öregnek, sportolók, nem vagyok elhizva, a mesterséges intelligencia szerint is rosszabb kèpeimet is fiatalosnak (34-38 korulinek saccolja). De már egy pár hónapja munkahelyemen sem mondjak már, H te menj oda-pl 50 felettiektol, mert te mèg fiatalos vagy. Lehet nyáron egy kis szálas arcfeszesitot, botoxot csináltatok majd pár 100 ezer ftert, H pár évet ,,visszanyerjek,, időben.
jan. 13. 14:37
 15/21 anonim ***** válasza:
13 na igen, régen nálunk falun voltak olyan öregek, akik a 80-as években nekem akkor 12 évesnek "jónapot"-ot köszöntek.
jan. 13. 14:37
 16/21 A kérdező kommentje:
Csak gáz a dolog, csak mondjuk ha lemagaz a nő nem tudom el lehet e vele kezdeni ismerkedni adott esetben, ha szimpatikus. Mondjuk ez semmit sem jelent, mert nyilván legtöbbször egy 35 körüli nő már alapból nem fog letegezni, ha nem ismer.
jan. 13. 14:40
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem szoktak magázni még, csupán pár ilyen alkalom volt, de mindegyik egyetemhez köthető:

a tanáraim, professzoraim egy része eleve magázott mindenkit, meg tanársegéd voltam, ott páran kapásból magáztak, még a fiatalabbak is. Meg egy olyan alkalom volt, hogy az egyetem hivatalos pólójában voltam a suli falain kívül, amikor rám köszöntek, magázva.

Ezektől eltekintve mindenki inkább fiatalabbnak gondol, mint amennyi a tényleges korom. Általában 16 körülinek szoktak saccolni. De nem panaszkodom :D

24/L

jan. 13. 14:41
 18/21 anonim ***** válasza:

57 évesen bemegyek egy üzletbe,... "Szia!", - eladó... Nekem... 25-30 év körüli életkorral... :)

Sokszor nem tudom, sírjak-e vagy nevessek ezen! :DDD

Ha rosszhiszeműen vizsgáljuk, lekezelő, megalázó bizalmaskodás...

Ha jóhiszeműen vizsgáljuk, akkor fiatalító, barátkozó jópofizás... :D

jan. 13. 17:55
 19/21 anonim ***** válasza:
18+: Másik kedvencem, amikor tömegközlekedési járművön előzékenyen átadom egy szemmel láthatóan rászorulónak a helyet: "Köszönöm, fiatalember!" :DDDD
jan. 13. 17:57
 20/21 A kérdező kommentje:
Akkor lehet rám felnéznek. :D
jan. 13. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!