Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak a magamutogatás a célja...

Csak a magamutogatás a célja az ilyen posztoknak?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ismerősöm a közösségi felületekre feltölti, ha valamit vásárol. Sokszor látom így az új telefonokat, új autót, motort például.

Számomra ez kicsit úgy jön le, hogy: "nesztek, nekem ez is megvan, lehet irigykedni."

De javítsatok ki, ha tévedek. Magamat nem szeretem így reklámozni, nem töltöm fel a holmijaimat, hiába vagyok büszke valamire. Még úgy sem töltenék fel képet magamról, hogy mellette állok.

ma 10:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#9:

Ha neked az élet az egy "végigszívás", az már csak a te saját szocproblémád, ami szerencsére nem érdekel az égvilágon senkit sem. ^_^

ma 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Bakker ha vki vesz egy motort es végre crossozhat akár esz nelkul es álmai vaktak valóra most titkolnia kéne a sok sérult előtt nehogy ettől mások vérszemet kapjanak ahelyett hogy vele örülnének?

Ja manapság ritka aki képes mások örömét átélni vagy másokkal örülni.

ma 12:27
 13/14 anonim ***** válasza:
58%
Vagy vkit kineveznek vagy barmi öröme van, jobb titkolni? Ennyire beteg nem lehet a világ..hogy inkabb k.solj ha vmi neked tetszett jóérzés öröm.
ma 12:29
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

"ha vki vesz egy motort es végre crossozhat akár esz nelkul es álmai vaktak valóra most titkolnia kéne a sok sérult előtt"

Na ez a tipikus fekete-fehér érvelési hiba. Nyilván nem kell titkolnia, de azért belátható, hogy egy új iPhone megvásárlását publikálni fb-on már túlmegy ezen.

ma 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!