Csak a magamutogatás a célja az ilyen posztoknak?
Nagyon sok ismerősöm a közösségi felületekre feltölti, ha valamit vásárol. Sokszor látom így az új telefonokat, új autót, motort például.
Számomra ez kicsit úgy jön le, hogy: "nesztek, nekem ez is megvan, lehet irigykedni."
De javítsatok ki, ha tévedek. Magamat nem szeretem így reklámozni, nem töltöm fel a holmijaimat, hiába vagyok büszke valamire. Még úgy sem töltenék fel képet magamról, hogy mellette állok.
#9:
Ha neked az élet az egy "végigszívás", az már csak a te saját szocproblémád, ami szerencsére nem érdekel az égvilágon senkit sem. ^_^
Bakker ha vki vesz egy motort es végre crossozhat akár esz nelkul es álmai vaktak valóra most titkolnia kéne a sok sérult előtt nehogy ettől mások vérszemet kapjanak ahelyett hogy vele örülnének?
Ja manapság ritka aki képes mások örömét átélni vagy másokkal örülni.
"ha vki vesz egy motort es végre crossozhat akár esz nelkul es álmai vaktak valóra most titkolnia kéne a sok sérult előtt"
Na ez a tipikus fekete-fehér érvelési hiba. Nyilván nem kell titkolnia, de azért belátható, hogy egy új iPhone megvásárlását publikálni fb-on már túlmegy ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!