Miért mutatják az emberek kifelé azt, higy minden milyen ideális?
Na igen.
Az életben 3 dolognak nagy szerepe van.
1) Pénz
2) Szex
3) Illúzió (ide sorolnám amiről te is beszélsz Kérdező)
Jogos a kérdés. Ilyenkor, amikor látok egy "Jaj, de jó nekem"-szerű bejegyzést valahol, akkor mindig eszembe villan, hogy a válsát is ilyen szépen fogja posztolni?
Az emberek egymással egyfajta versenyt játszanak tök fölöslegesen...
Szerintem ott hülyeség ez a dolog, hogy sokan ebből ítélik meg a másik életét.
Amit megoszt az ember az egy pillanat az életéből, a napjából, perceiből. Nem jelenti azt, hogy neki ne lennének ott az átlag ember "nehézségei" csak azokat nem köti mások orrára.
Teszem azt, hétvégén elmentem haverokkal közös programra, kiteszem azt. Előtte héten kirándulni voltam, arról raktam ki képeket. Ha valaki nézi akkor az jön le, hogy micsoda életem van. Közben meg a 7-ből 6 napon csak dolgozom meg itthon döglök sörrel a kezemben.
De most akkor mit csináljak?
Ne osszam meg a jót, csak azért, mert az "hazugság"? Hiszen nem hazugság, mert igaz. Vagy kötelező vagyok valami egyensúlyt tartani, hogy ha éppen elsírnám magam a munkában azt is osszam meg? Ha otthon döglök sörrel és farkammal a kezemben azt is meg kell osztanom, hogy lássák én is szánalmas átlag ember vagyok?
Ha veszek egy új kocsit, akkor nem posztolhatom? Vagy ha posztolom, akkor azt is, hogy mikor mennyi volt rá a szerviz?
Ha lakást veszek, akkor mit posztolhatok? Nem posztolhatom a szépen felújított lakásomat, vagy köteles vagyok posztolni, ha a szomszédban ordít a zene?
Mi a helyes?
Ilyen az emberi természet legtöbbször. Valótlan képet mutatnak a külvilág felé azért, hogy másokat meggyőzzenek arról, hogy ők mennyire ügyesek és sikeresek az életükben.
Mondjuk én pont lesz@rom az ilyesmit.
Legyen nekem jó ahogyan élek az meg, hogy más milyennek látja az életemet hidegen hagy.
Aki tényleg élvezi az életét annak nincs ideje megosztani MINDENKIVEL. Azokkal osztja meg, akikkel jelen van, az számít csak igazán.
Többit tudjuk, amit bizonygatni kell, arról ordít, hogy 💩😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!