Milyen egy ideális fiúbarátság? Hogyan vehető észre, annak ellenére, hogy a fiúk nem olyan intenzíven mutatják ki az érzelmeiket?
közös érdeklődés,aztán ennek az érdeklődésnek a közös kivitelezése.
edzés,ivás,póker,csajozás pl.
"de nem ülünk le a fotelba dumcsizgatni arról, hogyan halad a kapcsolatunk a barátnőnkel." első miért is nem? :D
Klasszikus történet, ami erre enged következtetni... :D Ha hajnalban felhív a "barátod", hogy részegen elütött valakit autóval és te ennek ellenére nem kezded el győzködni, hogy adja fel magát, hanem csak egy kérdést teszel fel neki.
-Ásót vigyek?
De nyilván mindenki a saját érdekeit helyezi előtérbe szóval ne ez alapján válogasd a barátaidat, mert nem lesz. Nekem is van barátom, de ha felhívni ezzel a történettel és éppen nálam is ugyan ez állna fent, akkor előszőr az én általam megölt ember holtestét ásnám el aztán mennék csak segíteni. Elég irreális példa, de ezzel lehet szemléltetni a legjobban (nyilván be kell jelenteni ez nem minősül felbujtásnak :D )
Nálunk teljesen őszintén és nyíltan beszélgetünk az érzéseinkről, a nőügyekről, sőt segítjük egymást. Pl a barátom, aki sokkal fiatalabb még csajozási tippekkel is segít, mivel én egy 15 éves párkapcsolat után vagyok, mondhatni elfelejtett csajozási trükkökkel.
Az öcsémként tekintek a barátomra.
27F 43F
(és a nagy korkülönbség ellenére kiváló a barátságunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!