Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Eljöhet az idő, amikor az...

Eljöhet az idő, amikor az emberek szívesebben beszélgetnek majd tökéletesre fejlesztett mesterséges intelligenciával, mint egymással?

Figyelt kérdés
jan. 10. 22:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez ilyan mintha vmi jnteraktiv macival beszélgetne vki aki beletáplált szavakat mondatokat dobál ossze random. Semmifele empartiája nincs. Amugy vannak ilyenek emberben a pszichok.
jan. 11. 08:41
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

Alig várom!

Mondjuk most is szívesen cserélek eszmét vele bizonyos témákban, de ez a modoroskodása nagyon idegesítő. Néha elküldhetne a fenébe a hülye kérdéseimmel 😅

jan. 11. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni. Eleve sokan most is inkább online élnek, mintsem offline, szóval szerintem csak idő kérdése, míg ez is eljön.

Pl. emlékszem, általánosban, mikor a FB betört a mindennapokba, nem egy olyan osztálytársam volt, aki futott haza, hogy online tudjon "csetelni" azzal a barátjával, akivel amúgy nemcsak, hogy padtársak voltak, de a nap nagyját is együtt töltötték.

Azóta meg a technológia is fejlődött, az emberek egyre inkább távolodnak egymástól, egyre több a felszínes vagy felületes kapcsolat, az érdekkapcsolat, szóval sokan fognak, valószínűleg, AI-jal társalogni inkább, hogy a keletkezett űrt pótolni próbálják.

jan. 13. 08:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Le vagyok pontozva, miszerint az emberek szeretnek okoskodni és mindent jobban tudni, de a kérdező is azonnal "Nekem van igazad, nem neked" stílusban válaszol :D
jan. 13. 11:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdező egy pondró, egy kártékony szociopata, aki semmit nem tud a valódi emberi érzésekről. Szóval a lepontozásokon sem kell csodálkozni. És ha jól tudom akkor ő az egyik, aki másokat rendre hazugságokkal ver át az ismerkedés kategóriában. Mindenféle különböző szerepeket felvéve, mások jóindulatával visszaélve, hazudozva és manipulálva.
jan. 13. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!