Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kicsit boncolgathatnánk ezt...

Kicsit boncolgathatnánk ezt az ajandék kérdést?

Figyelt kérdés

Karacsony volt, ajandekozunk egymasnak a baratainkkal.

Kaptam ajandekba 2 sort es egy csokit. Görög sör,csak mert allitolag en szeretem a gorog kajat meg tetszett az AC jatek ami ott jatszodik.

Mindekozben en hetekig gondolkodtam rajta,hogy mi lenne a megfelelő a "csak az IKEA" számít beallitottsagu ismerosnek. Erre kaptam ket sort es egy csokit. Hu de sokat foglalkozhatott vele. Most uj ev, hamarosan jon a szülinapja. Tudom,hogy szeret sütni. vegyek neki sütőport meg lisztet,mert tudom,hogy szeret sütni?

tegnapelőtt 15:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak tudjatok eleg viszás,hogy "csak az IKEA" szamit eletmodjuk van es kozbe meg hozzamvernek ket sort meg egy csokit. Nem csorok...
tegnapelőtt 16:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Csak tudjatok eleg viszás,hogy "csak az IKEA" szamit eletmodjuk van es kozbe meg hozzamvernek ket sort meg egy csokit. Nem csorok..."

Van egy olyan érzésem, hogy az IKEA ez esetben valami menő dolognak számít, pedig nagyon nem az. Ne csináljunk már úgy, mintha valami exkluzív üzlet lenne, ahol a felső tízezer vásárol.

tegnapelőtt 16:25
 13/17 Zowie ***** válasza:
Engem még az érdekelne, hogy ezzel az ismerőssel többször is ajándékoztatok már egymásnak és akkor is így jártál?
tegnapelőtt 16:34
 14/17 A kérdező kommentje:

Lemezjatszo, bor tarto, dekor cuccok.

Regebben azert tartottuk a 30 as kategoriat.

Kaptam box kesztyut, mert tudjak,hogy boxolok, sakk keszletet, whiskyt.

Ez ilyen nesze semmi fogd meg jol - szerintem. Es inne az otlet,hogy liszt+sutopor.

tegnapelőtt 16:41
 15/17 Zowie ***** válasza:
Akkor esetleg nem lehet, hogy rossz anyagi helyzetbe kerültek valami miatt, csak szégyellnek róla beszélni? Én erre tudok gondolni, mert ezek szerint előtte ők is "odatették" magukat.
tegnapelőtt 16:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem, rohadt mod bejott nekik es ahogy ez ment fel ugy ment le a rakoltes masokra. MInd1 elengedem,de nem volt valami oszinte a mosolyom.
tegnapelőtt 16:57
 17/17 Zowie ***** válasza:
100%
Igazad van, sz@rd le, legalább innentől kezdve már te is tudod, hogyan állj hozzájuk. Mondjuk a fejét megnézném miután megkapta a sütőport meg a lisztet :D
tegnapelőtt 17:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!