Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kicsit boncolgathatnánk ezt...

Kicsit boncolgathatnánk ezt az ajandék kérdést?

Figyelt kérdés

Karacsony volt, ajandekozunk egymasnak a baratainkkal.

Kaptam ajandekba 2 sort es egy csokit. Görög sör,csak mert allitolag en szeretem a gorog kajat meg tetszett az AC jatek ami ott jatszodik.

Mindekozben en hetekig gondolkodtam rajta,hogy mi lenne a megfelelő a "csak az IKEA" számít beallitottsagu ismerosnek. Erre kaptam ket sort es egy csokit. Hu de sokat foglalkozhatott vele. Most uj ev, hamarosan jon a szülinapja. Tudom,hogy szeret sütni. vegyek neki sütőport meg lisztet,mert tudom,hogy szeret sütni?

tegnap 15:51
1 2
 1/17 Zowie ***** válasza:
64%
Vegyél sütikiszúrót, árban ugyan ott vagy :) amúgy te mit vettél neki? Amúgy megértelek, szerintem is bosszantó.
tegnap 15:57
 2/17 anonim ***** válasza:

Szerintem stilusos.

En talaltam egy hasznalt oldalon szertarbol kidobott spirituszban alllo fergeket,de sajnos elvittek az orrom elol. :D Az lett volna igazi jo ajandek . A vegen nem adtam semmit es megszakitottam a kapcsolatot is.

tegnap 15:59
 3/17 Zowie ***** válasza:
74%
Az ajándékokkal én is bajban vagyok, mindig félek, hogy nem találom el. Szombaton csajos napot tartottunk a barátnőmmel, körbejártuk a boltokat, megjegyeztem, hogy mi az ami tetszett neki és ma meló után visszamentem és megvettem majd a szülinapjára, ami áprilisba lesz. :DD
tegnap 16:02
 4/17 A kérdező kommentje:
Ramen leves készletet. 4 főre.
tegnap 16:03
 5/17 Zowie ***** válasza:
Az komoly. Leszünk barátok? :D
tegnap 16:07
 6/17 A kérdező kommentje:
de kedves :)
tegnap 16:09
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

Volt valami kikötés az ajándék tekintetében, pl. összeghatár?

Tudsz írni egy-két dolgot, aminek örültél volna?

Lehet, hogy tök sokáig kutatta azt a görög sört és ő tényleg jó ötletnek tartotta.

tegnap 16:09
 8/17 A kérdező kommentje:

30 euro volt.

A sarki boltba/benzinkuton annyi sör van,hogy nem okoz gondot.

Ugy gondolom,hogy ajandekba olyat vegyunk amit hasznalni is tud a masik,plane ha szereti is. Ne pedig olyat amit elfogyaszt.

Persze meg lehet fejelni egy tabla csokival vagy egy uveg borral,de a fo ajandek legyen valami maradando. En igy gondolom. Persze lehet jonni a ló es a foga példával,meg hogy milyen elegedetlen vagyok.

Ezesetben akkor mehet siman a sutopor es a liszt ajandekba.

tegnap 16:15
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd meg neki hogy neked ez az értékrended, és nem szeretsz elfogyasztható, nem maradandó ajándékot kapni. Én örültem neki, amikor a barátnőm csóró volt.
tegnap 16:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez így kicsit gyerekes, csak azert mondom h kommunikálni kene!!!
tegnap 16:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!