Mennyire van karácsonyi hangulatotok?
Sajnos évek óta nincs számomra ilyen Magyarországon.
2023ban Németországból,2024benAusztriából mentem haza.
Mindkét országban volt karácsonyi,évvégi hangulat,Magyarországon nem.
Ehhez nyilván számít az is,hogy nincs hó,de nekem az is kell hozzá.
Sutit sose eszem meg karacsonyi filmet se. Kb barmikor beugrok egy boltba es veszek vmi ajandekot magamnak. Karacsony van ,amikor csak akarom.
Dolgozok erte eleget.
Nekem tök jó volt, csak aki 1 nap alatt letudta az egészet és neki mar nem volt dec 25-én sem, sikeresen elb@szta mindenki másét.
Utána még sikerült visszacsusszanni az ünnepi feelingbe, de újévkor mindig szétmegy az egész.
Mire munkába visszaállok, általában alig marad meg belőle valami.
Azért még maradt, mert olyan furi hogy mások csak simán ott tudják hagyni az egészet a fenébe mintha semmi nem történt volna, sőt még örúlnek, hoyg na végre le lett tudva az egész .Ezért sajnálom ezt a 21. sz-i felszínességet...Dehát már meg sem lepődök abban a vilagban, ahol szinte mindent csak úgy ki lehet b.szni a kukába, kapcsolatot, ünnepet, ugyanolyan egyszerűséggel mint a régi iPhone-t csak mert kijött az új...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!