Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Már nemtudom mitévőlegyek?

Már nemtudom mitévőlegyek?

Figyelt kérdés
Egyre jobban azt érzem nincs értelme az életemnek nem élek csak létezek sajnos bent ragadtam a komfort zónában is meg érzékeny típus is vagyok. Igen tudom jóideje már depressziós is vagyok igen járok pszichológushoz meg gyógyszert is szedek valamennyivel jobb de mégsem tökéletes. Sokszor elgondolkodok ,hogy utálom a világ dolgait meg,hogy lúzer is vagyok pl nők terén is,sok nekem tetsző nőt látok de nem megy az élő ismerkedés a leszólítás mert félek,és a valóság mindenben egyre többet pofánver sajnos pl ismerkedés téren a netes ismerkedés is már nem működő dolog. De a nő témától eltekintve az egészet nézve egyre többször elgondolkodom,hogy lehet végeznem kellene magammal csak azt nem értem miért nem merem megtenni és miért ragaszkodom ehhez a fos élethez ami egy nagy szar.

jan. 2. 20:21
1 2
 11/18 Campanilla válasza:
Figyi én 53 vagyok. A férjem megcsalt majdnem megtettem. Most elköltözött de nem akarom feladni. Erősebb leszek. A környezetemben sok jó ember van. Most építgetem a baráti köröm. A nőkkel kapcsolatban először magadat kell rendberaknod. Hogy jól érezd magad a bőrödben nem ők a megoldás legfeljebb a cél. A magabiztosság majd bevonzza őket és lesz sikerményed. Azt látom hogy mindent egyszerre akarsz megoldani. De csak ember vagy nem varázsló. Senkinek nem menne. Nem a személyeddel van a gond. És bocsi a korod. Ha tudsz új dolgokra nyitni nem számít. Egy kicsit sem. Aki magabiztos és vagány mindegy hány éves tuti vonzó. Ezt kell elérned. Azzal a lánnyal a kudarcot látod de szerintem siker. Tudtál egy kis jó érzést begyűjteni. Nem szabad még tovább gondolni. Csak még több ilyet. Ügyi vagy veregesd meg a vállad.
jan. 4. 10:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Először is tedd le a gyógyszert, az nem fogja megoldani a problámádat, csak függőséget okoz, másodszor fogadd el önmagad. Senki nem akarja az életét eldobni, még egy depressziós sem, ezer más öröm van az életben, mint egy barátnő, utazgass, sportolj, vagy ha érdekel valami hobbi szinten, akkor csináld azt.
jan. 4. 11:13
 13/18 A kérdező kommentje:

11/

Ez már nem fog működni lekéstem mindenről öreg vagyok már a dolgokhoz.Sok dolog csak agyban bántja az embert őszintén meg mondom a szex dolgot is kezdem teljesen átértékelni már az sem nagyon képvisel értéket mint már a tárgyak sem nagyon.Sok minden nélkül halok meg ami néha bánt de azért a gyógyszerben annyi jó van,hogy sokszor tudok szarni azokra a dolgokra amik bántanak és próbálom elfogadni,hogy ebben az életben nekem ennyi van se több se kevesebb.Sosem leszek olyan magabiztos,hogy valakit is bevonzzak de majd élek a múltból mert régen volt párkapcsolatom bár már alapból félénk voltam középiskola óta biztos azért arra emlékszek mert onnantól kezdve kezdett érdekelni a nő dolog is.Igen voltak barátnőim csak internetes társkeresés által de ugye az se segítette valójában az embert csak mélyebbre lökte.Sose leszek magabiztos meg vagány mondjuk vagány nem is akarok lenni bár sajnos legtöbb nőnek a hülyék kellenek.

jan. 4. 11:20
 14/18 A kérdező kommentje:

12/

Ha leteszem a gyógyszert akkor végem van mert pont az a jó,hogy kevésbé agyalok amúgy egész nap járt az agyam,szorongtam egy csomó dolgon most hamar eltudok engedni hülye gondolatokat meg nem szorongok vagy nagyon ritkán olyan dolgokon ami azelőtt már majdnem az őrületig bántott.Szóval azt az állapotot nem kívánom vissza.Volt olyan is elmentem a városba vásárolni és láttam nőket akik tetszettek mert sajnos sok féle nő tetszik ha az arca tetszik egy nőnek és addig fajult mindig,hogy itt is egy nő ott is egy nő ez is meg az is tetszik,hogy szinte szorongani kezdtem és már menekültem is haza úgy,hogy ha egy ismerős rám köszönt már annak se köszöntem csak a menekülés volt rajtam közben szorongva.

jan. 4. 11:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Durva. Próbálj úgy gondolkodni, hogy azok a nők nem elég jók hozzád, nem érdemelnek meg, járj úgy mintha te egy jóképü férfi lennél, és már jön is a magabiztosság.
jan. 4. 11:28
 16/18 Campanilla válasza:
Magabiztosabb leszel ha előbb rendbe rakod magad.
jan. 4. 12:17
 17/18 A kérdező kommentje:

15/

Jóképű vagyok amúgy de nem a nők bálványa.

jan. 4. 15:55
 18/18 A kérdező kommentje:

16/

Ezt már évek óta próbáltam de egyre csak lejjebb csúsztam.

jan. 4. 15:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!