Már nemtudom mitévőlegyek?
11/
Ez már nem fog működni lekéstem mindenről öreg vagyok már a dolgokhoz.Sok dolog csak agyban bántja az embert őszintén meg mondom a szex dolgot is kezdem teljesen átértékelni már az sem nagyon képvisel értéket mint már a tárgyak sem nagyon.Sok minden nélkül halok meg ami néha bánt de azért a gyógyszerben annyi jó van,hogy sokszor tudok szarni azokra a dolgokra amik bántanak és próbálom elfogadni,hogy ebben az életben nekem ennyi van se több se kevesebb.Sosem leszek olyan magabiztos,hogy valakit is bevonzzak de majd élek a múltból mert régen volt párkapcsolatom bár már alapból félénk voltam középiskola óta biztos azért arra emlékszek mert onnantól kezdve kezdett érdekelni a nő dolog is.Igen voltak barátnőim csak internetes társkeresés által de ugye az se segítette valójában az embert csak mélyebbre lökte.Sose leszek magabiztos meg vagány mondjuk vagány nem is akarok lenni bár sajnos legtöbb nőnek a hülyék kellenek.
12/
Ha leteszem a gyógyszert akkor végem van mert pont az a jó,hogy kevésbé agyalok amúgy egész nap járt az agyam,szorongtam egy csomó dolgon most hamar eltudok engedni hülye gondolatokat meg nem szorongok vagy nagyon ritkán olyan dolgokon ami azelőtt már majdnem az őrületig bántott.Szóval azt az állapotot nem kívánom vissza.Volt olyan is elmentem a városba vásárolni és láttam nőket akik tetszettek mert sajnos sok féle nő tetszik ha az arca tetszik egy nőnek és addig fajult mindig,hogy itt is egy nő ott is egy nő ez is meg az is tetszik,hogy szinte szorongani kezdtem és már menekültem is haza úgy,hogy ha egy ismerős rám köszönt már annak se köszöntem csak a menekülés volt rajtam közben szorongva.
15/
Jóképű vagyok amúgy de nem a nők bálványa.
16/
Ezt már évek óta próbáltam de egyre csak lejjebb csúsztam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!