Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Már nemtudom mitévőlegyek?

Már nemtudom mitévőlegyek?

Figyelt kérdés
Egyre jobban azt érzem nincs értelme az életemnek nem élek csak létezek sajnos bent ragadtam a komfort zónában is meg érzékeny típus is vagyok. Igen tudom jóideje már depressziós is vagyok igen járok pszichológushoz meg gyógyszert is szedek valamennyivel jobb de mégsem tökéletes. Sokszor elgondolkodok ,hogy utálom a világ dolgait meg,hogy lúzer is vagyok pl nők terén is,sok nekem tetsző nőt látok de nem megy az élő ismerkedés a leszólítás mert félek,és a valóság mindenben egyre többet pofánver sajnos pl ismerkedés téren a netes ismerkedés is már nem működő dolog. De a nő témától eltekintve az egészet nézve egyre többször elgondolkodom,hogy lehet végeznem kellene magammal csak azt nem értem miért nem merem megtenni és miért ragaszkodom ehhez a fos élethez ami egy nagy szar.

jan. 2. 20:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
És ilyen negatív mentalitással akarnál barátnőt? :D Így tutira leráznak.
jan. 2. 21:17
 2/18 A kérdező kommentje:
Te is megláttad a lényeget....
jan. 2. 23:10
 3/18 Campanilla válasza:

Kedves kérdező.

Én is voltam már nagyon rosszul. Most sem rózsás a helyzet mégis biztatnálak. Fel ismered és látod a problémát. Elindultál. Azt javaslom, hogy ne egyszerre foglalkozz minden területtel az lehetetlen. Csak lépésenként. Gondolkozz el mit szeretsz. Bármi, sport film zene barátok. Nem távlatokban. Most a héten. Ki kell zökkenteni az agyad ami csak a köröket futja. Próbálj ki valami újat. A többit később.

tegnapelőtt 14:48
 4/18 A kérdező kommentje:

3/

Barátaim nem igazán vannak max egy de neki is megvan a saját élete gyerek,család,stb... Szeretek filmet nézni csak sokszor mikor utána elgondolkodok azt látom a filmekben minden milyen jó az én életem meg egy nagy fos jó tudom a valóság más de sokszor olyan hidegnek érzek mindent azt is tudom,hogy a nete egy vetítés de oda tesznek az ember elé mindent mintha mindenkinek jobb élete lenne,utazgatás,sikerek,stb.... és mivel én lassan már alig mozdulok ki a zónámból na meg a szobámból ezért nehezen tudom megtapasztalni ha a dolgok másképp vannak,bár ma úgy éreztem nem gond ha nincs senki,nem gond ha én nem utazom be a világot nem gond ha nincs ez meg az jobb is nekem ha maradok a szobámba a kedvenc elfoglaltságommal a számítógéppel mert néha már ez is menekülés,egy időben próbáltam boldogságot is vásárolni tárgyakban de ma már nem igazán tudok sokáig örülni azoknak se meg mindig vásárolnék valamit csak az a baj amúgy haszontalan dolgokat.Gyógyszerrel kevesebbet agyalok az mondjuk jó csak fél éve szedem a gyógyszert 25mg-t viszont az orvos azt mondta,hogy minimum 50mg-t kéne szedni,el is kezdtem annyit szedni de akkor elkezdett tompulni a szemem mert ez a mellékhatása így maradtam a 25mg-nél hat hat de már közel sem annyira hatékonyan igaz enélkül már lehet megkattantam volna.Ma is sokszor úgy néztem a dolgokat mint egy kívülálló mit keresek én itt ezen a bolygón címszóval.

tegnapelőtt 17:37
 5/18 anonim ***** válasza:
Milyen gyógyszert kell szedned?
tegnapelőtt 18:06
 6/18 Campanilla válasza:
Nem vagyok szakértő de úgy gondolom hogy nem a tárgyakból leszünk boldogabbak. Ami neked kell az a pozitív emberi kapcsolatok. A filmeket is csak mással nézni jó. Próbálj talán új kapcsolatokat kiépíteni. Nem könnyű, tudom párszor én is megjártam de ha sikerül sokkal jobb lesz. Most nem életreszóló barátság a cél. Hanem hogy jól érezd magad a bőrödben. A családos barátoddal is lehet szórakoztató program egy társasjáték vagy kirándulás. A gyerekek is tudnak nagyon szórakoztatóak lenni. És talán azt is meglátod hogy a kis ideális világuk sem olyan tökéletes mint a filmeken. A filmek amúgy sem a valóság ha elmész egy hajléktalan szállóra segíteni na az valós. És mellettük már a te életed sem olyan rossz.
tegnapelőtt 19:17
 7/18 Campanilla válasza:
Nyugodtan menj el egy sporttal foglalkozó helyre szívesen látnak. A sport kikapcsolni és talán új barátok is lesznek.
tegnapelőtt 19:18
 8/18 A kérdező kommentje:

5/

Tavaly június óta velaxint szedek,írtak mellé 0.25mg frontint is de azt csak kétszer vettem be azt mondta a pszichiáter ha szorongást érzek csak akkor vegyek be.

tegnapelőtt 20:37
 9/18 A kérdező kommentje:

7/

Hát itt mifelénk nem sok ilyen sport lehetőség van.

tegnapelőtt 20:38
 10/18 A kérdező kommentje:

6/

Tudom mert már rájöttem de sokszor érzek kényszert pl olyan dolgokban ami érdekel,hogy vásároljak.Néha sikerül kiélni ha valakinek mondjuk javítom a számítógépét vagy szerelni kell de ez nagyon ritka így csak álmodozok de mostanában már csak úgy kevésbé merek vásárolni mert akkor mindig buknék egy kis pénzt.A múltkor pl egy csajnak segítettem fényképezőgépet venni én kerestem meg a hirdetést jó párat átnéztem,én tárgyaltam le az eladóval a dolgokat,jó érzés volt segíteni pláne abban ami érdekel is de ez is csak egy alkalom volt azóta meg a csajjal sem beszéltem.Nem annyira könnyű nekem az emberi kapcsolatok kiépítése pedig már nem vagyok fiatal szóval nem igazán adott a mással vagy másokkal való filmnézés csak annyi,hogy leülök a gép elé berakom a filmet amit meg akarok nézni és ennyi.Pozitív emberi kapcsolatok meg kérdéses mennyi pozitív ember lehet meg érdekel e valakit egy kevésbé pozitív ember mert az ilyet elszokták ítélni aztán az van,hogy az ilyet koptasd le.Van olyan barátom aki kb gyerekkorom óta a barátom,hétvégenként találkozunk de ugye neki is meg van a gondja gyerek,család,munka sokszor fáradt meg ilyenek de már nincs olyan,hogy ketten elmegyünk ide vagy oda,viszont számítani számíthatunk egymásra.Tudom én,hogy nem olyan mint a filmekben de annyira sokat neteztem már és a látszatot láttam,hogy egy hülye kép kialakult a fejemben és hiába ütközik a valóság meg a kis kép a fejemben csak ritkán tudom úgy felfogni.Például a nőket is nagyon magamfelé emeltem és különlegesnek gondolom őket megh mindennek felettinek pedig tudom ők is emberek lehetnek jók,rosszak,beszélhetnek csúnyán,ihatnak,lehetnek tuskók,a fiatalabbakat meg az utóbbi időben szintén magam felettinek érzem,hogy ők különbek körülöttük forog a világ mert ugye mindenhol az van,hogy a fiatalok így a fiatalok úgy meg övék a jövő meg ők a jövő na ilyenkor le tudok jönni az életről.Még mielőtt kérdés lenne mennyi idős vagyok elárulom,hogy a negyvenes éveim elején járok én nem érzem magam ennyinek kb olyan húsznak de mikor a fiatalokra nézek egy szardarabnak érzem magam.Egyszer egy ismerősöm lánya aki most 24 éves azt mondta nekem,hogy minek akarnék én már dolgozni 40 évesen hisz már öreg vagyok,na ez piszok szarul esett egy senkinek éreztem magam.

Szóval sokszor érzem úgy,hogy én ennél jobban nem szeretnék megöregedni jobb lenne inkább ha meghalnék.

tegnapelőtt 20:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!