Betegség miatti bűntudattal mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Két betegségem is van, nem halálosak, viszont újra és újra előjönnek, orvosokhoz kell járnom gyakran, gyógyszert szedni egy vagyonért...
A páromat nagyon sajnálom, mert ha rosszabbul vagyok, akkor ápolnia kell, olyankor nincs túl sok intimitás, nincs szex, nincsenek elmenős közös programok. Ő azt mondja, hogy mindig velem lesz, akármi van és ezek neki nem problémák. Nem tudom, lehet, hogy most tényleg így érzi, de sajnálom őt, hogy nem tudja normálisan élni az életét. Be is depizek sokszor, ilyenkor barátokkal és családdal sem találkozom.
Mit tudnék tenni?
tegnapelőtt 10:15
1/3 anonim válasza:
Örülj hogy ott vagytok egymásnak. Más örülne egy ilyen kapcsolatnak. Ha egy szerettünk beteg akkor ápoljuk és nem azt nézzük hogy szedünk-e ki annyit a kapcsolatból amennyit beleteszünk. Értem hogy rossz ez így neked, de nem biztos hogy ő ezt így látja.
2/3 anonim válasza:
Megértem hogy nehéz a problémádat is. De lehet jobban járnál ha pszchiológussal beszélgetnél erről mint velünk.
3/3 anonim válasza:
Nem tehetsz rola hogy ilyen vagy akkor minek van buntudatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!