Este berúgtam, tudok valamit csinákbi a bűntudattal?
Figyelt kérdés
2018. jún. 24. 06:36
3/9 anonim válasza:
Azzal semmit, veszett fejsze nyele. Csak a berúgásért ne legyen. Hogy mit csináltál részegen, az már egy másik történet, azért lehet.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem csináltam durva dolgokat hála az égnek, csak kicsit sojat járattam a számat...
Nem hánytam, de rosszul vagyok. Nagyon.
2018. jún. 24. 06:54
6/9 anonim válasza:
Tölts rá, az a legjobb ilyenkor. Reggel elmész a kocsmába, ha jól csinálod már 10-re beállsz.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem élek vele.
2018. jún. 24. 07:04
8/9 anonim válasza:
Banános tejturmix nagyon jó másnaposságra. Mindent tartalmaz, ami kell ilyenkor.
Igyál sok vizet! Alkohol elvonta a szervezetedből. Agynak is szüksége van rá.
Rágózz! Nyálad segít a legjobban visszaállítani a szád ph értékét normálra. Nekem nagyon jól szokott jönni.
A bűntudattal nem lehet mit tenni. Én idővel elfogadtam, sőt örültem. Hiszen olyan dolgokat tettem, amit józanul nem. Kimozdultam a komfortzónámból. Márpedig a fejlődés ott van 🙂
9/9 anonim válasza:
Na igen, a tanulópénzt meg kell fizetni. És tényleg a legjobb ráinni. Aztán mire jobban leszel megint berúgsz. Ismerek olyan embereket, akiknek erről szól az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!