Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi helyett választanád inkább...

Mi helyett választanád inkább a halált?

Figyelt kérdés
Mikor mondod azt, hogy inkább a halál, mint...?
dec. 31. 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
minthogy nyaktól lefelé bénultan éljek ép tudattal.
dec. 31. 19:51
 2/13 Senior Séf ***** válasza:
83%
A hosszú, felesleges agónia helyett. Szép életem volt, nem lenne méltó egy kínhalál.
dec. 31. 19:52
 3/13 Mad Max2 ***** válasza:
80%

Pl: olyan betegség végső stádiuma amikor már csak heteim vannak hátra és csak szenvedek, vergődők.

Ilyen esetben kérném a kegyes halált (ha lehetne)

dec. 31. 19:58
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Bármi helyett. Utálom az életem, megváltás lenne számomra a halál.
dec. 31. 20:08
 5/13 anonim ***** válasza:
73%
Munka.
dec. 31. 20:12
 6/13 anonim ***** válasza:
76%
Rögtön az ALS jutott eszembe, na azt semmiképp nem szeretném, vagy hasonlót. Nálunk nemrég a nem emlékszem milyen Dániel halt meg benne, aki küzdött az eutanáziáért. Van Cseheknél egy volt sportoló srác, aki már végstádiumban van. 7 éve beteg, már megvolt az eutanázia időpontja, mikor kiderült, hogy terhes a felesége és az indulás előtti napon döntött úgy, hogy mégsem utazik el külföldre meghalni, megvárja a gyerek születését, meg us élte, pár hónapja született, de a srác már nagyon beteg, nem sok van hátra, megkönnyeztem az interjúkat a feleségével. Jan Kavalír és Martina Kavalírová, ha valakit érdekel. Na így nem szeretném végezni.
dec. 31. 20:23
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Sok dolog van...

-lebénultan keljen élnem, hogy semmim sem mozog

-gépek tartsanak életbe és komában legyek

-halálos betegségem van amiben több hónap szenvedés vár, mielőtt meghalok

stb.

dec. 31. 20:36
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Bármi. Nekem már megváltás lenne a halál.
dec. 31. 20:51
 9/13 Metionin ***** válasza:
50%

Gyerekszülés és -nevelés.

+ szintén a már felsorolt szenvedéssel járó betegségek, állapotok.

dec. 31. 20:56
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
Ezen most gondolkodtam egy kicsit. Ha lebénulnék nyaktól lefelé, vagy nem tudnék járni, hiányoznának a lábaim. Ha süketnéma, vagy vak lennék. Ha nagyon súlyos, krónikus rákbeteg lennék iszonyú nagy fájdalmakkal. Ha börtönbe kerülnék, akkor valószínű mentálisan teljesen kikészülnék, nem bírnám, inkább a halál. Demencia, szellemi leépülés. Ha nagyon durván megkínoznának, a legkegyetlenebb módszerekkel megcsonkítanának, akkor is inkább a halál. Ha meghalna az összes közeli rokonom, és egyedül maradnék teljesen. Vagy ha kiderülne valami nagyon súlyos hazugság az életemmel kapcsolatban, mondjuk van egy eltitkolt testvérem valahol, és én nem tudok róla, és éveken keresztül hazugságban éltem. Ezekre azt mondom, hogy bármelyik rosszabb a halálnál.
dec. 31. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!