Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van még olyan rajtam kívül,...

Van még olyan rajtam kívül, aki a diszkók, fesztiválok helyett inkább egy csöndes kávézót vagy nyugodt előadóestet választana, egy hangulatos, minőségi koncertet?

Figyelt kérdés
Világéletemben utáltam a diszkókat és hasonló szórakozóhelyeket, ezt az értelmetlen tombolást ehelyett persze jártam koncertekre (jazz, blues, classic rock) vagy előadóestekre, színházba. Érdekelne rajtam kívül van-e még ilyen.
2014. júl. 22. 09:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Mindkettőt szeretem, a zajos, táncos és a csendes helyeket is. De ha valakit rég nem láttam, akkor biztos, hogy csendes helyre mennénk, hogy tudjunk jókat beszélgetni.

Jazz és blues koncertekre legközelebb pedig egy nagy bögre kávéval megyek, mert már volt, amikor elszunyókáltam közben :)).

2014. júl. 22. 09:45
 2/13 anonim ***** válasza:
mi az a nyugodt előadóest? a hangverseny?
2014. júl. 22. 10:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Áh, nem, te vagy az egyetlen ilyen a több, mint 6 milliárd emberből ezen az egész világon
2014. júl. 22. 10:06
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
Igen, te vagy az egyetlen. Ha elmész egy ilyen helyre, rajtad kívül mindenki a fesztiválra/diszkóba igyekszik, csak eltévedt éppen.
2014. júl. 22. 10:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha jobban belegondolsz, akkor tényleg hülyeséget kérdeztél. Vagy szerinted az összes ember rajtad kívül véletlenül sétált csak be abba a csöndes kávézóba, vagy nyugodt előadóestre? :) Gondolom nem egyedül szoktál lenni.
2014. júl. 22. 10:28
 6/13 A kérdező kommentje:

Nem hangversenyre gondoltam, hanem például felolvasóestre.

Szerintem a mai fiatalság nagy része 15-30 között inkább elmegy tombolni egy diszkóba mint olvasson vagy beüljön valakivel kávézni. A tombolás mindennél többet jelent, de az, hogy elgondolkodjon valamin ma már semmit. Nézz körül az utcákon és elrémülsz a fiatalok bandákba tömörülve járják a várost éjszakánként, üvöltenek. Ez botrány. Ugyanakkor megértem. Ők így lázadnak. Ez mindig is jelent volt kicsiny hazánkban és társadalmi jelenség lett. A folyamatot visszaszorítani már nem lehet, elkorcsosult nép, hedonizmus. Messze vagyok még az idős kortól és mégis ezt kell látnom. Sajnos.

2014. júl. 22. 10:40
 7/13 anonim válasza:
Nem szeretem a hangos bulizós helyeket. Kipróbáltam nem jött be. De egy színházi előadásra, laza koncertre bármikor elmennék! Csak kevés tetszetős van a környezetemben. 20/L
2014. júl. 22. 11:24
 8/13 anonim ***** válasza:
3-4-5-ös: nem tudom, hogy mi értelme volt fárasztani magatokat ilyen piszkálódó válaszokkal.
2014. júl. 22. 12:21
 9/13 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy bandáznak a fiatalok... Gyerekkoromban én is a barátaimmal csavarogtam mindenfelé.

Az általad említett két szórakozási forma teljesen eltérő igényeket elégít ki. Mindkettőt tudom élvezni hangulatomtól függően. Ha éppen arra vágyom, hogy kitörjek a lehangoló gondolataimból és elfelejtsem egy estére a problémáimat, és önfeledten jól érezzem magam, akkor természetesen elmegyek a barátaimmal szórakozni valami diszkóba.

Ha pedig arra vágyom, hogy elárasszon minden keserű gondolat a világgal kapcsolatban, akkor elmegyek színházba vagy egy ilyen lassú zenés estre, hogy utána úgy menjek haza, hogy fölösleges bármilyen erőfeszítést is tennem, mert teljesen ki vagyok szolgáltatva és nem rendelkezek csak a fizikai és gondolatai szabadság illúziójával.

2014. júl. 22. 12:49
 10/13 anonim ***** válasza:

17 évesen voltam először discoban, vagy ilyen hangos bulihelyeken. Azóta is még a két kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam, de most abszolút nem vágyom ilyenre, kinőttem belőle. A tömeg és a hangos zene már taszít, az a pár alkalom nem volt azért rossz, de hogy minden héten ezt csináltam volna, mint a többiek. :D

Eléggé hedonista vagyok én is, csak nem bandákban meg alkoholban élem ki magam, egy sütögetős horgászós este, egy kisebb koncert vagy színház, tényleg sokkal jobban esik mindig, és másnap sem kell hullafáradtan túlélnem. 20/F

2014. júl. 22. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!