Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van még olyan rajtam kívül,...

Van még olyan rajtam kívül, aki a diszkók, fesztiválok helyett inkább egy csöndes kávézót vagy nyugodt előadóestet választana, egy hangulatos, minőségi koncertet?

Figyelt kérdés
Világéletemben utáltam a diszkókat és hasonló szórakozóhelyeket, ezt az értelmetlen tombolást ehelyett persze jártam koncertekre (jazz, blues, classic rock) vagy előadóestekre, színházba. Érdekelne rajtam kívül van-e még ilyen.
2014. júl. 22. 09:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Sose mennék "diszkóba"... Őszintén szólva mi az? valami 80-as évekből visszamaradt dolog? :D vagy valami zajos szórakozóhely? Olyan zenét se hallgatok soha, ami általában ott szól... Azonban a világ egyik legjobb dolga egy igazán zúzós metál koncertre menni! \m/ Megyek is amint a kedvenceim koncerteznek :)

Persze szeretem a kávézókat is, ezerszer inkább mint a "klubokat". Be se tenném a lábam.

2014. júl. 23. 16:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem többet soha senki nem fog elrángatni egy szórakozóhelyre se. Egyszerűen rosszul leszek tőle. A stílusától. Ellenben például a fesztiválokat, koncerteket, kocsmázásokat szeretem. Vagy csak kiülni egy parkba iszogatni. Mert annak nagyon jó hangulatú tud lenni, főleg jófej emberekkel. Van amikor kicsit elszalad a ló és kívülről idegesítő, hangoskodóknak tűnünk, de szerintem ha nem zavarunk senkit addig nem is baj:) Ezt is szeretem, de beülni egy eldugott kis kávézóba és akár órákon át egy könyvet elemezgetni vagy csak az élet nagy dolgain filozofálgatni az is nagyon klassz!! Szerintem nem feltétlen kell szétszedni ezt két táborra:)

20L

2014. júl. 24. 15:42
 13/13 A kérdező kommentje:
Részben egyetértek. Engem sosem sikerült elrángatni sehová, mégis felnőttem. Ha felnőttnek számítok. Valójában azonban sosem nőttem fel. Ma már az is marginális jelenségnek számít, ha valaki antialkoholista extrém módon sajnos. Én ennek a táborát erősítem és nem érdekel, ha megszólnak érte, mivel el nem tudom képzelni mi a jó abban, ha valaki ül és issza a büdös alkoholt már elnézést azoktól, akik szeretik. Én életemben talán két pohár alkoholt ittam az is kínszenvedés volt és utána fájt is tőle a gyomrom. Kérdezem én ennek akkor mi értelme? Szerencsére komolyabb problémáim ebből sosem adódtak.
2014. júl. 24. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!