Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hisztek a megbocsátásban?

Hisztek a megbocsátásban?

Figyelt kérdés

dec. 30. 21:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Én a hálában hiszek, hogy mindennap kapunk ajándékokat az élettől, ha mást nem egy pohár vizet és egy-két levegővételt.
jan. 1. 16:30
 22/30 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy van olyan ember is, aki míg él, lehet nem tudok neki megbocsátani. Mert túl közeli, friss az emlék. Annyi sok fájdalmat okozott nekem, hogy ha már ő nem lesz, akkor fog talán valamelyest enyhülni a haragom felé. Már ha túlélem őt egyáltalán.
jan. 1. 16:34
 23/30 anonim ***** válasza:

Ki ő, a párod? Szerelmed? Barátod? Ki tartja a haragot?

Van lehetőség a megbocsátásra?

jan. 1. 16:43
 24/30 anonim ***** válasza:
Az a baj hogyha nem oldjátok fel, ezzel csak egymást mérgezitek mert a múltba ragad a kapcsolat, így nem lesz se jelene, se jövője, szenvedést okoz és sokkal nehezebb elengedni.
jan. 1. 16:46
 25/30 A kérdező kommentje:
23# Nincs, mert soha semmi megbánást nem mutatott soha.. Mindig keresztülgyalogolt rajtam, nagyon durván meggyötört lelkileg. Teljesen tönkretett.. Mit ér az, hogy megbocsátok?? Attól jobb lesz? Ez az ember komplett éveket vett el tőlem, a legszebb éveimet, amik sosem jönnek vissza többet! Egy bocsánat kevés ehhez, nem egyenes arányos a pusztítással, amit művelt a lelkemben. Olyan, mintha az árnyékom lenne, amitől nem tudok sosem szabadulni. Ez borzalmas. Lehet a következő inkarnációban, létállapotban, vagy hívjuk akárhogy, nem kell majd egy levegőt szívnom vele, de ez nem vígasztal, mert azt érzem, ezt az életemet tönkretette..
jan. 1. 16:50
 26/30 A kérdező kommentje:
23# Ex
jan. 1. 16:52
 27/30 anonim ***** válasza:
De kommunikáltok, találkoztok, látjátok egymást?
jan. 1. 17:40
 28/30 anonim ***** válasza:
Milyen régi a kapcsolat? Mert ha több mint 10 éves, úgy sokkal nehezebb ráadásul.
jan. 1. 17:43
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem neked kell megbocsátanod mert úgy írod, de ha nem tudsz így csak saját magadat mérgezed.
jan. 1. 17:45
 30/30 anonim ***** válasza:
Nem.
jan. 1. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!